Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

SkyUp подала заявки на польоти - список рейсів української авіакомпанії

  1. Орфографічна помилка в тексті:

22 травня 2018, 14:37 Переглядів: 22 травня 2018, 14:37 Переглядів:   Фото: facebook

Фото: facebook.com/Skyup-airlines.

Нова українська бюджетна авіакомпанія SkyUp, яка вже почала польоти , Подала заявки до Державіаслужби на отримання з 1 червня прав на перші внутрішні і міжнародні маршрути.

Авіаперевізник просить дозволити йому здійснювати внутрішні регулярні рейси з Києва, Харкова та Львова до Одеси.

У числі міжнародних напрямків, які запросив SkyUp, значаться маршрути з Києва до Барселони, Ларнаки, Ріміні, Аліканте, Пальма-де-Майорку, Батумі, Бургас, Варну, Тенеріфе, Тирани, з Харкова в Барселону, Ларнаки, Ріміні і Бургас, з Львова в Барселону і Ларнаки, із Запоріжжя в Барселону, а також з Одеси в Барселону, Ріміні, Ларнаки.

Крім цього, SkyUp подав заявки для отримання прав на виконання чартерних міжнародних рейсів з Києва до Анталії, Даламан, Бодрум, Шарм-ель-Шейх, Хургаду, Тіват, Тирани, Батумі, Монастір, з Харкова до Антальї, Даламан, Бодрум, Шарм ель-Шейх, Хургаду, Тіват, зі Львова до Антальї, Даламан, Бодрум, Шарм-ель-Шейх, Хургаду, Тіват, з Одеси в Анталью, Даламан, Шарм-ель-Шейх, Хургаду, Тіват, з Чернівців в Анталью, з Вінниці в Анталью, з Херсона в Анталью, із Запоріжжя в Анталью, Шарм-ель-Шейх і Тіват.

авіакомпанія SkyUp отримала сертифікат експлуатанта, які дає право на виконання польотів , Ввечері 16 травня. Перший комерційний рейс авіаперевізник здійснив 21 травня через київського аеропорту "Жуляни" на єгипетський курорт Хургаду.

В даний час флот компанії складається з двох Boeing 737-800 2013 року випуску, які раніше експлуатувалися Malaysia Airlines.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Український лоукостер подав заявки на рейси: куди буде літати SkyUp". інші Новини транспорту дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости