Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пам'ятки Аліканте фото і опис (БАГАТО ФОТО)

  1. Пам'ятки Аліканте фото і опис (БАГАТО ФОТО) Аліканте - невеликий, по-справжньому унікальне місто...
  2. Фортеця Санта-Барбара
  3. Палац Сан-Фернандо
  4. Музей Ла-Асегурада
  5. бульвар Еспланада
  6. Район Санта Крус
  7. Археологічний музей
  8. Аліканте: пам'ятки для дітей
  9. аквапарки
  10. Сафарі-парк
  11. Пам'ятки Аліканте і його околиць
  12. острів Табарка
  13. селище Гуадалест
  14. Пам'ятки Аліканте фото і опис (БАГАТО ФОТО)
  15. Які пам'ятки Аліканте можна подивитися самостійно за день?
  16. Фортеця Санта-Барбара
  17. Палац Сан-Фернандо
  18. Музей Ла-Асегурада
  19. бульвар Еспланада
  20. Район Санта Крус
  21. Археологічний музей
  22. Аліканте: пам'ятки для дітей
  23. аквапарки
  24. Сафарі-парк
  25. Пам'ятки Аліканте і його околиць
  26. острів Табарка
  27. селище Гуадалест
  28. Пам'ятки Аліканте фото і опис (БАГАТО ФОТО)
  29. Які пам'ятки Аліканте можна подивитися самостійно за день?
  30. Фортеця Санта-Барбара
  31. Палац Сан-Фернандо
  32. Музей Ла-Асегурада
  33. бульвар Еспланада
  34. Район Санта Крус
  35. Археологічний музей
  36. Аліканте: пам'ятки для дітей
  37. аквапарки
  38. Сафарі-парк
  39. Пам'ятки Аліканте і його околиць
  40. острів Табарка
  41. селище Гуадалест

Пам'ятки Аліканте фото і опис (БАГАТО ФОТО)

Аліканте - невеликий, по-справжньому унікальне місто в Іспанії з виходом до Середземного моря і багатовіковою історією. Тут переплетені грецька, мавританські і романська культури. На території Аліканте безліч пам'яток, причому, як архітектурно-історичних, так і природних. Тому варто вам попередньо скласти програму екскурсій в Аліканте . А рекомендації досвідченого гіда в Аліканте дасть можливість раціонально використовувати ваш час.

Які пам'ятки Аліканте можна подивитися самостійно за день?

Фортеця Санта-Барбара в місті Аліканте Antoine Hubert

Фортеця Санта-Барбара

Одним із значущих місць іспанської провінції є її символ - фортеця Санта-Барбара, яка раніше забезпечувала надійний захист городянам. Сьогодні в стінах фортеці розміщені виставкові зали, що представляють мистецтво сучасних талантів, а з вершини, де вона знаходиться, відкривається вид на красиву панораму.

Офіційний сайт: http: //www.castillodesantabarbara

Палац Сан-Фернандо

В іншій частині провінції височіє ще одна відома пам'ятка Аліканте, фото якої варто обов'язково зробити, це палац Сан-Фернандо, зведений в 19 столітті за часів проведення військових дій за незалежність. Він знаходиться поблизу муніципального парку і прославляється унікальним архітектурним екстер'єром. З території замку можна поспостерігати за мальовничими пейзажами.

З території замку можна поспостерігати за мальовничими пейзажами

Музей Arte Contemporáneo Alicante в Аліканте TijsB

Подивіться красиві місця Аліканте в цьому чудовому відео!

Подивіться красиві місця Аліканте в цьому чудовому відео

Музей Ла-Асегурада

У центрі провінції розташований музей Ла-Асегурада. Ця споруда в 17 столітті була відведена під хлібний склад. В даний час тут зібрані роботи найбільших художників 20 століття таких, як:

  • Пікассо;
  • Альфаро;
  • Гонсалес;
  • Гріс і інших.

Навпаки музею розміщено будова найстарішої базиліки Санта-Марії, що має архітектурний готичний стиль. Зведення храму проводилося на місці старої мечеті.

Зведення храму проводилося на місці старої мечеті

Базиліка de Santa María в Аліканте Diego Delso

бульвар Еспланада

Також, в пам'ятки Аліканте, які можна подивитися самостійно за день, входить бульвар Еспланада. Його особливістю є бруківка, оформлена мозаїкою, створеної з 6000000 каменів різних квітів. Бульвар вже багато років залишається улюбленим місцем прогулянки городян і гостей провінції. Неподалік від нього знаходиться площа Ельчскіх воріт, з якої можна потрапити в найстаріші райони.

Неподалік від нього знаходиться площа Ельчскіх воріт, з якої можна потрапити в найстаріші райони

Мозаїчна бульвар Еспланада в Аліканте Chilli Head

Район Санта Крус

Якщо вам цікаво подивитися найдавніший район містечка, тоді поїдьте до скелі Бенакантіль. Це місце набуло популярності за рахунок знаходяться тут колодязів Гаррісона і району Санта Крус біля основи гори. Дана частина провінції майже не змінилася з 13 століття. Тут ви зможете прогулятися по тісних вуличках, побачити невеликих розмірів будинку з облицюванням стін тих часів, коли правили маври. Туристи люблять прогулюватися серед акуратних біленьких будиночків і красивих квітів, яких тут безліч. Вам необхідно обов'язково оглянути ці пам'ятки Аліканте в Іспанії і зробити фотографії на пам'ять про ці найцікавіших і найкрасивіших місцях.

Вам необхідно обов'язково оглянути ці пам'ятки Аліканте в Іспанії і зробити фотографії на пам'ять про ці найцікавіших і найкрасивіших місцях

Вузенька вуличка району Санта-Крус в Аліканте Olga Berrios

Археологічний музей

Також, варто відвідати Археологічний музей міста 30-х років. Спочатку він знаходився на нижніх поверхах Будинку Депутатів, але в 2002 році його перенесли в стару лікарню Сан-Хуан. Цей заклад дуже сучасне, оскільки в його арсеналі є різноманітна аудіовізуальна техніка, яка відтворює відеозаписи про історію провінції. Також, тут є зразки археологічних знахідок: починаючи з епохи палеоліту і до сучасності.

Також, тут є зразки археологічних знахідок: починаючи з епохи палеоліту і до сучасності

Археологічний музей на площі доктора Гомеса Вулика Joanbanjo

Офіційний сайт: http://www.marqalicante.com

Аліканте: пам'ятки для дітей

На карті Аліканте представлені пам'ятки, як історичних, так і кращих курортних зон країни. Багатьох відпочиваючих приваблюють не тільки пам'ятники архітектури і ландшафту, розташовані на території провінції, а й її розкішні пляжі. Вони завжди чисті і затишні. Крім того, вздовж узбережжя облаштовані невеликі кафе. На курорті завжди чудова погода. Ласкаві сонячні промені і море радують приїжджих протягом усього туристичного сезону.

Ласкаві сонячні промені і море радують приїжджих протягом усього туристичного сезону

Тематичний парк Terra Mitica в Аліканте Vicreate

У провінцію часто приїжджають відпочивати сім'ями, оскільки в Аліканте є пам'ятки для дітей і дорослих. Популярний тематичний парк, де можна відпочити всією сім'єю - Terra Mitica, що знаходиться в районі Бенідорм і прославився, як краще місце в місті для відпочинку з дітьми.

Офіційний сайт: http: //benidorm.terranatura.

Інший прекрасний парк розваг ви знайдете в районі Санта-Пола. Його площа становить 24000 кв. м. У комплексі діють різноманітні дитячі атракціони, розраховані на різну вікову категорію.

Морські леви в Rio Safari Elche в Аліканте Jorge Elx

аквапарки

До визначних пам'яток провінції Аліканте, які люблять відвідувати діти, відноситься аквапарк Aquopolis, що входить в число найбільших розважальних центрів південної частини міста. Відмінно провести час можна в аквапарку Rojales в Рохалес. Дітям сподобається і в зоосаді Terra Natura в Бенідормі, площа якого становить близько 320000 кв. км. Він поділяється на чотири зони:

  • Європу;
  • Америку;
  • Азію;
  • Пангею.

Всі зони символізують певні природні елементи. У цьому зоосаду мешкає понад 1500 представників фауни.

Офіційний сайт: https: //www.aquaparkrojales.

Офіційний сайт: https: //torrevieja.aquopolis.

Сафарі-парк

Масу вражень у дітей і дорослих залишить відомий у всьому світі сафарі-парк - Rio Safari Elche. Його територія покрита численними пальмами, а також тут живуть різноманітні екзотичні тварини. Паркова зона завжди відкрита і готова приймати гостей всесезонно.

Офіційний сайт: https://riosafari.com/en/

Пляж з дитячим майданчиком в Аліканте Edd Turtle

Якщо дивитися відмічені на карті пам'ятки Аліканте і околиць, то можна відзначити і безліч інших місць, які будуть цікавими і цікавими для молодших членів сім'ї. З величезним захопленням діти відвідають чарівний Музей іграшок, що знаходиться в місті Ібі, де зосереджена велика кількість заводів. Тут можна подивитися антикварні іграшки, а також ознайомитися з історією та технологією їх виготовлення. Урізноманітнити відпочинок дозволить відвідування музею шоколадної фабрики, розташованого в місті Вільяхойоса, де продемонструють захоплюючий процес виробництва шоколаду.

Плануючи відпочинок з дітьми, детально вивчіть фотографії та опис пам'яток Аліканте. Це дозволить правильно розподілити час перебування в іспанській провінції і подивитися максимальну кількість цікавих місць міста.

Пам'ятки Аліканте і його околиць

Крім узбережжя і архітектурних пам'яток, не варто залишати без уваги околиці міста. Адже тут можна побувати на цікавих і пізнавальних екскурсіях. Відвідайте Замок Віллена де Аталая де можна зробити унікальні кадри завдяки незвичайному зовнішньому вигляду і наповнення палацу. Екскурсія по старовинних кімнатах будівлі, безсумнівно, сподобається шанувальникам давньої історії та архітектури.

Офіційний сайт: http: //www.turismovillena.

Відпочинок на острові Табарка в Аліканте Jnordmark

острів Табарка

Поруч з Аліканте є цікава пам'ятка - острів Табарка. Це затишне і мальовниче місце, в якому прибережні води, через свою унікальної природи і кришталевої чистоти, оголошені заповідником. Тут можна чудово відпочити, як одному, так і з сім'єю.

селище Гуадалест

Не варто обходити увагою і селище Гуадалест з мальовничим сосновим лісом і численними плантаціями оливкових, цитрусових, комбінованих, а також мигдальних дерев, які надають особливу незабутню панораму в весняний період цвітіння. Крім того, тут є надзвичайної краси прозоре озеро.

Крім того, тут є надзвичайної краси прозоре озеро

Вуличка селища Гуадалест в Аліканте chisloup

До численних визначних пам'яток Аліканте (Алакан) відносяться і пляжі провінції:

  • Сан Хуан - протяжністю 3 км простягається в найбільш жвавій житлової частини провінції. Неподалік знаходиться живописна набережна. Пляжна зона обладнана всім необхідним для чудового відпочинку: спортивним майданчиком, кафе, баром, гірками для дітей, прокатом спорядження;

Піщаний Playa de San Juan в Аліканте Forcy

  • Ель Постігет - це місце відпочинку зайняло центральне місце в провінції і її прикрашає «блакитний прапор». На пляжі можна подивитися лазерні шоу і феєрверки;
  • Альбуферета - цей пляж відрізняється золотистим піском і мілководдям, що привертає сім'ї відпочиваючих;
  • Альмадраба - романтичне місце, в якому можна покататися на човні або катері.

Пляж Ель Постігет в Аліканте Julio Latorre

Численні пам'ятки Аліканте і околиць запам'ятаються вам на все життя, оскільки в цій провінції цікавими об'єктами є дійсно унікальні місця, які ви, також зможете зафіксувати на фотографіях. Однак, пам'ятки Іспанії не обмежуються одним Аліканте. Приїхавши до Іспанії, також відвідайте і Андалусію - область на південному узбережжі Іспанії, про яку ми писали тут .

Пам'ятки Аліканте фото і опис (БАГАТО ФОТО)

Аліканте - невеликий, по-справжньому унікальне місто в Іспанії з виходом до Середземного моря і багатовіковою історією. Тут переплетені грецька, мавританські і романська культури. На території Аліканте безліч пам'яток, причому, як архітектурно-історичних, так і природних. Тому варто вам попередньо скласти програму екскурсій в Аліканте . А рекомендації досвідченого гіда в Аліканте дасть можливість раціонально використовувати ваш час.

Які пам'ятки Аліканте можна подивитися самостійно за день?

Фортеця Санта-Барбара в місті Аліканте Antoine Hubert

Фортеця Санта-Барбара

Одним із значущих місць іспанської провінції є її символ - фортеця Санта-Барбара, яка раніше забезпечувала надійний захист городянам. Сьогодні в стінах фортеці розміщені виставкові зали, що представляють мистецтво сучасних талантів, а з вершини, де вона знаходиться, відкривається вид на красиву панораму.

Офіційний сайт: http: //www.castillodesantabarbara

Палац Сан-Фернандо

В іншій частині провінції височіє ще одна відома пам'ятка Аліканте, фото якої варто обов'язково зробити, це палац Сан-Фернандо, зведений в 19 столітті за часів проведення військових дій за незалежність. Він знаходиться поблизу муніципального парку і прославляється унікальним архітектурним екстер'єром. З території замку можна поспостерігати за мальовничими пейзажами.

З території замку можна поспостерігати за мальовничими пейзажами

Музей Arte Contemporáneo Alicante в Аліканте TijsB

Подивіться красиві місця Аліканте в цьому чудовому відео!

Подивіться красиві місця Аліканте в цьому чудовому відео

Музей Ла-Асегурада

У центрі провінції розташований музей Ла-Асегурада. Ця споруда в 17 столітті була відведена під хлібний склад. В даний час тут зібрані роботи найбільших художників 20 століття таких, як:

  • Пікассо;
  • Альфаро;
  • Гонсалес;
  • Гріс і інших.

Навпаки музею розміщено будова найстарішої базиліки Санта-Марії, що має архітектурний готичний стиль. Зведення храму проводилося на місці старої мечеті.

Зведення храму проводилося на місці старої мечеті

Базиліка de Santa María в Аліканте Diego Delso

бульвар Еспланада

Також, в пам'ятки Аліканте, які можна подивитися самостійно за день, входить бульвар Еспланада. Його особливістю є бруківка, оформлена мозаїкою, створеної з 6000000 каменів різних квітів. Бульвар вже багато років залишається улюбленим місцем прогулянки городян і гостей провінції. Неподалік від нього знаходиться площа Ельчскіх воріт, з якої можна потрапити в найстаріші райони.

Неподалік від нього знаходиться площа Ельчскіх воріт, з якої можна потрапити в найстаріші райони

Мозаїчна бульвар Еспланада в Аліканте Chilli Head

Район Санта Крус

Якщо вам цікаво подивитися найдавніший район містечка, тоді поїдьте до скелі Бенакантіль. Це місце набуло популярності за рахунок знаходяться тут колодязів Гаррісона і району Санта Крус біля основи гори. Дана частина провінції майже не змінилася з 13 століття. Тут ви зможете прогулятися по тісних вуличках, побачити невеликих розмірів будинку з облицюванням стін тих часів, коли правили маври. Туристи люблять прогулюватися серед акуратних біленьких будиночків і красивих квітів, яких тут безліч. Вам необхідно обов'язково оглянути ці пам'ятки Аліканте в Іспанії і зробити фотографії на пам'ять про ці найцікавіших і найкрасивіших місцях.

Вам необхідно обов'язково оглянути ці пам'ятки Аліканте в Іспанії і зробити фотографії на пам'ять про ці найцікавіших і найкрасивіших місцях

Вузенька вуличка району Санта-Крус в Аліканте Olga Berrios

Археологічний музей

Також, варто відвідати Археологічний музей міста 30-х років. Спочатку він знаходився на нижніх поверхах Будинку Депутатів, але в 2002 році його перенесли в стару лікарню Сан-Хуан. Цей заклад дуже сучасне, оскільки в його арсеналі є різноманітна аудіовізуальна техніка, яка відтворює відеозаписи про історію провінції. Також, тут є зразки археологічних знахідок: починаючи з епохи палеоліту і до сучасності.

Також, тут є зразки археологічних знахідок: починаючи з епохи палеоліту і до сучасності

Археологічний музей на площі доктора Гомеса Вулика Joanbanjo

Офіційний сайт: http://www.marqalicante.com

Аліканте: пам'ятки для дітей

На карті Аліканте представлені пам'ятки, як історичних, так і кращих курортних зон країни. Багатьох відпочиваючих приваблюють не тільки пам'ятники архітектури і ландшафту, розташовані на території провінції, а й її розкішні пляжі. Вони завжди чисті і затишні. Крім того, вздовж узбережжя облаштовані невеликі кафе. На курорті завжди чудова погода. Ласкаві сонячні промені і море радують приїжджих протягом усього туристичного сезону.

Ласкаві сонячні промені і море радують приїжджих протягом усього туристичного сезону

Тематичний парк Terra Mitica в Аліканте Vicreate

У провінцію часто приїжджають відпочивати сім'ями, оскільки в Аліканте є пам'ятки для дітей і дорослих. Популярний тематичний парк, де можна відпочити всією сім'єю - Terra Mitica, що знаходиться в районі Бенідорм і прославився, як краще місце в місті для відпочинку з дітьми.

Офіційний сайт: http: //benidorm.terranatura.

Інший прекрасний парк розваг ви знайдете в районі Санта-Пола. Його площа становить 24000 кв. м. У комплексі діють різноманітні дитячі атракціони, розраховані на різну вікову категорію.

Морські леви в Rio Safari Elche в Аліканте Jorge Elx

аквапарки

До визначних пам'яток провінції Аліканте, які люблять відвідувати діти, відноситься аквапарк Aquopolis, що входить в число найбільших розважальних центрів південної частини міста. Відмінно провести час можна в аквапарку Rojales в Рохалес. Дітям сподобається і в зоосаді Terra Natura в Бенідормі, площа якого становить близько 320000 кв. км. Він поділяється на чотири зони:

  • Європу;
  • Америку;
  • Азію;
  • Пангею.

Всі зони символізують певні природні елементи. У цьому зоосаду мешкає понад 1500 представників фауни.

Офіційний сайт: https: //www.aquaparkrojales.

Офіційний сайт: https: //torrevieja.aquopolis.

Сафарі-парк

Масу вражень у дітей і дорослих залишить відомий у всьому світі сафарі-парк - Rio Safari Elche. Його територія покрита численними пальмами, а також тут живуть різноманітні екзотичні тварини. Паркова зона завжди відкрита і готова приймати гостей всесезонно.

Офіційний сайт: https://riosafari.com/en/

Пляж з дитячим майданчиком в Аліканте Edd Turtle

Якщо дивитися відмічені на карті пам'ятки Аліканте і околиць, то можна відзначити і безліч інших місць, які будуть цікавими і цікавими для молодших членів сім'ї. З величезним захопленням діти відвідають чарівний Музей іграшок, що знаходиться в місті Ібі, де зосереджена велика кількість заводів. Тут можна подивитися антикварні іграшки, а також ознайомитися з історією та технологією їх виготовлення. Урізноманітнити відпочинок дозволить відвідування музею шоколадної фабрики, розташованого в місті Вільяхойоса, де продемонструють захоплюючий процес виробництва шоколаду.

Плануючи відпочинок з дітьми, детально вивчіть фотографії та опис пам'яток Аліканте. Це дозволить правильно розподілити час перебування в іспанській провінції і подивитися максимальну кількість цікавих місць міста.

Пам'ятки Аліканте і його околиць

Крім узбережжя і архітектурних пам'яток, не варто залишати без уваги околиці міста. Адже тут можна побувати на цікавих і пізнавальних екскурсіях. Відвідайте Замок Віллена де Аталая де можна зробити унікальні кадри завдяки незвичайному зовнішньому вигляду і наповнення палацу. Екскурсія по старовинних кімнатах будівлі, безсумнівно, сподобається шанувальникам давньої історії та архітектури.

Офіційний сайт: http: //www.turismovillena.

Відпочинок на острові Табарка в Аліканте Jnordmark

острів Табарка

Поруч з Аліканте є цікава пам'ятка - острів Табарка. Це затишне і мальовниче місце, в якому прибережні води, через свою унікальної природи і кришталевої чистоти, оголошені заповідником. Тут можна чудово відпочити, як одному, так і з сім'єю.

селище Гуадалест

Не варто обходити увагою і селище Гуадалест з мальовничим сосновим лісом і численними плантаціями оливкових, цитрусових, комбінованих, а також мигдальних дерев, які надають особливу незабутню панораму в весняний період цвітіння. Крім того, тут є надзвичайної краси прозоре озеро.

Крім того, тут є надзвичайної краси прозоре озеро

Вуличка селища Гуадалест в Аліканте chisloup

До численних визначних пам'яток Аліканте (Алакан) відносяться і пляжі провінції:

  • Сан Хуан - протяжністю 3 км простягається в найбільш жвавій житлової частини провінції. Неподалік знаходиться живописна набережна. Пляжна зона обладнана всім необхідним для чудового відпочинку: спортивним майданчиком, кафе, баром, гірками для дітей, прокатом спорядження;

Піщаний Playa de San Juan в Аліканте Forcy

  • Ель Постігет - це місце відпочинку зайняло центральне місце в провінції і її прикрашає «блакитний прапор». На пляжі можна подивитися лазерні шоу і феєрверки;
  • Альбуферета - цей пляж відрізняється золотистим піском і мілководдям, що привертає сім'ї відпочиваючих;
  • Альмадраба - романтичне місце, в якому можна покататися на човні або катері.

Пляж Ель Постігет в Аліканте Julio Latorre

Численні пам'ятки Аліканте і околиць запам'ятаються вам на все життя, оскільки в цій провінції цікавими об'єктами є дійсно унікальні місця, які ви, також зможете зафіксувати на фотографіях. Однак, пам'ятки Іспанії не обмежуються одним Аліканте. Приїхавши до Іспанії, також відвідайте і Андалусію - область на південному узбережжі Іспанії, про яку ми писали тут .

Пам'ятки Аліканте фото і опис (БАГАТО ФОТО)

Аліканте - невеликий, по-справжньому унікальне місто в Іспанії з виходом до Середземного моря і багатовіковою історією. Тут переплетені грецька, мавританські і романська культури. На території Аліканте безліч пам'яток, причому, як архітектурно-історичних, так і природних. Тому варто вам попередньо скласти програму екскурсій в Аліканте . А рекомендації досвідченого гіда в Аліканте дасть можливість раціонально використовувати ваш час.

Які пам'ятки Аліканте можна подивитися самостійно за день?

Фортеця Санта-Барбара в місті Аліканте Antoine Hubert

Фортеця Санта-Барбара

Одним із значущих місць іспанської провінції є її символ - фортеця Санта-Барбара, яка раніше забезпечувала надійний захист городянам. Сьогодні в стінах фортеці розміщені виставкові зали, що представляють мистецтво сучасних талантів, а з вершини, де вона знаходиться, відкривається вид на красиву панораму.

Офіційний сайт: http: //www.castillodesantabarbara

Палац Сан-Фернандо

В іншій частині провінції височіє ще одна відома пам'ятка Аліканте, фото якої варто обов'язково зробити, це палац Сан-Фернандо, зведений в 19 столітті за часів проведення військових дій за незалежність. Він знаходиться поблизу муніципального парку і прославляється унікальним архітектурним екстер'єром. З території замку можна поспостерігати за мальовничими пейзажами.

З території замку можна поспостерігати за мальовничими пейзажами

Музей Arte Contemporáneo Alicante в Аліканте TijsB

Подивіться красиві місця Аліканте в цьому чудовому відео!

Подивіться красиві місця Аліканте в цьому чудовому відео

Музей Ла-Асегурада

У центрі провінції розташований музей Ла-Асегурада. Ця споруда в 17 столітті була відведена під хлібний склад. В даний час тут зібрані роботи найбільших художників 20 століття таких, як:

  • Пікассо;
  • Альфаро;
  • Гонсалес;
  • Гріс і інших.

Навпаки музею розміщено будова найстарішої базиліки Санта-Марії, що має архітектурний готичний стиль. Зведення храму проводилося на місці старої мечеті.

Зведення храму проводилося на місці старої мечеті

Базиліка de Santa María в Аліканте Diego Delso

бульвар Еспланада

Також, в пам'ятки Аліканте, які можна подивитися самостійно за день, входить бульвар Еспланада. Його особливістю є бруківка, оформлена мозаїкою, створеної з 6000000 каменів різних квітів. Бульвар вже багато років залишається улюбленим місцем прогулянки городян і гостей провінції. Неподалік від нього знаходиться площа Ельчскіх воріт, з якої можна потрапити в найстаріші райони.

Неподалік від нього знаходиться площа Ельчскіх воріт, з якої можна потрапити в найстаріші райони

Мозаїчна бульвар Еспланада в Аліканте Chilli Head

Район Санта Крус

Якщо вам цікаво подивитися найдавніший район містечка, тоді поїдьте до скелі Бенакантіль. Це місце набуло популярності за рахунок знаходяться тут колодязів Гаррісона і району Санта Крус біля основи гори. Дана частина провінції майже не змінилася з 13 століття. Тут ви зможете прогулятися по тісних вуличках, побачити невеликих розмірів будинку з облицюванням стін тих часів, коли правили маври. Туристи люблять прогулюватися серед акуратних біленьких будиночків і красивих квітів, яких тут безліч. Вам необхідно обов'язково оглянути ці пам'ятки Аліканте в Іспанії і зробити фотографії на пам'ять про ці найцікавіших і найкрасивіших місцях.

Вам необхідно обов'язково оглянути ці пам'ятки Аліканте в Іспанії і зробити фотографії на пам'ять про ці найцікавіших і найкрасивіших місцях

Вузенька вуличка району Санта-Крус в Аліканте Olga Berrios

Археологічний музей

Також, варто відвідати Археологічний музей міста 30-х років. Спочатку він знаходився на нижніх поверхах Будинку Депутатів, але в 2002 році його перенесли в стару лікарню Сан-Хуан. Цей заклад дуже сучасне, оскільки в його арсеналі є різноманітна аудіовізуальна техніка, яка відтворює відеозаписи про історію провінції. Також, тут є зразки археологічних знахідок: починаючи з епохи палеоліту і до сучасності.

Також, тут є зразки археологічних знахідок: починаючи з епохи палеоліту і до сучасності

Археологічний музей на площі доктора Гомеса Вулика Joanbanjo

Офіційний сайт: http://www.marqalicante.com

Аліканте: пам'ятки для дітей

На карті Аліканте представлені пам'ятки, як історичних, так і кращих курортних зон країни. Багатьох відпочиваючих приваблюють не тільки пам'ятники архітектури і ландшафту, розташовані на території провінції, а й її розкішні пляжі. Вони завжди чисті і затишні. Крім того, вздовж узбережжя облаштовані невеликі кафе. На курорті завжди чудова погода. Ласкаві сонячні промені і море радують приїжджих протягом усього туристичного сезону.

Ласкаві сонячні промені і море радують приїжджих протягом усього туристичного сезону

Тематичний парк Terra Mitica в Аліканте Vicreate

У провінцію часто приїжджають відпочивати сім'ями, оскільки в Аліканте є пам'ятки для дітей і дорослих. Популярний тематичний парк, де можна відпочити всією сім'єю - Terra Mitica, що знаходиться в районі Бенідорм і прославився, як краще місце в місті для відпочинку з дітьми.

Офіційний сайт: http: //benidorm.terranatura.

Інший прекрасний парк розваг ви знайдете в районі Санта-Пола. Його площа становить 24000 кв. м. У комплексі діють різноманітні дитячі атракціони, розраховані на різну вікову категорію.

Морські леви в Rio Safari Elche в Аліканте Jorge Elx

аквапарки

До визначних пам'яток провінції Аліканте, які люблять відвідувати діти, відноситься аквапарк Aquopolis, що входить в число найбільших розважальних центрів південної частини міста. Відмінно провести час можна в аквапарку Rojales в Рохалес. Дітям сподобається і в зоосаді Terra Natura в Бенідормі, площа якого становить близько 320000 кв. км. Він поділяється на чотири зони:

  • Європу;
  • Америку;
  • Азію;
  • Пангею.

Всі зони символізують певні природні елементи. У цьому зоосаду мешкає понад 1500 представників фауни.

Офіційний сайт: https: //www.aquaparkrojales.

Офіційний сайт: https: //torrevieja.aquopolis.

Сафарі-парк

Масу вражень у дітей і дорослих залишить відомий у всьому світі сафарі-парк - Rio Safari Elche. Його територія покрита численними пальмами, а також тут живуть різноманітні екзотичні тварини. Паркова зона завжди відкрита і готова приймати гостей всесезонно.

Офіційний сайт: https://riosafari.com/en/

Пляж з дитячим майданчиком в Аліканте Edd Turtle

Якщо дивитися відмічені на карті пам'ятки Аліканте і околиць, то можна відзначити і безліч інших місць, які будуть цікавими і цікавими для молодших членів сім'ї. З величезним захопленням діти відвідають чарівний Музей іграшок, що знаходиться в місті Ібі, де зосереджена велика кількість заводів. Тут можна подивитися антикварні іграшки, а також ознайомитися з історією та технологією їх виготовлення. Урізноманітнити відпочинок дозволить відвідування музею шоколадної фабрики, розташованого в місті Вільяхойоса, де продемонструють захоплюючий процес виробництва шоколаду.

Плануючи відпочинок з дітьми, детально вивчіть фотографії та опис пам'яток Аліканте. Це дозволить правильно розподілити час перебування в іспанській провінції і подивитися максимальну кількість цікавих місць міста.

Пам'ятки Аліканте і його околиць

Крім узбережжя і архітектурних пам'яток, не варто залишати без уваги околиці міста. Адже тут можна побувати на цікавих і пізнавальних екскурсіях. Відвідайте Замок Віллена де Аталая де можна зробити унікальні кадри завдяки незвичайному зовнішньому вигляду і наповнення палацу. Екскурсія по старовинних кімнатах будівлі, безсумнівно, сподобається шанувальникам давньої історії та архітектури.

Офіційний сайт: http: //www.turismovillena.

Відпочинок на острові Табарка в Аліканте Jnordmark

острів Табарка

Поруч з Аліканте є цікава пам'ятка - острів Табарка. Це затишне і мальовниче місце, в якому прибережні води, через свою унікальної природи і кришталевої чистоти, оголошені заповідником. Тут можна чудово відпочити, як одному, так і з сім'єю.

селище Гуадалест

Не варто обходити увагою і селище Гуадалест з мальовничим сосновим лісом і численними плантаціями оливкових, цитрусових, комбінованих, а також мигдальних дерев, які надають особливу незабутню панораму в весняний період цвітіння. Крім того, тут є надзвичайної краси прозоре озеро.

Крім того, тут є надзвичайної краси прозоре озеро

Вуличка селища Гуадалест в Аліканте chisloup

До численних визначних пам'яток Аліканте (Алакан) відносяться і пляжі провінції:

  • Сан Хуан - протяжністю 3 км простягається в найбільш жвавій житлової частини провінції. Неподалік знаходиться живописна набережна. Пляжна зона обладнана всім необхідним для чудового відпочинку: спортивним майданчиком, кафе, баром, гірками для дітей, прокатом спорядження;

Піщаний Playa de San Juan в Аліканте Forcy

  • Ель Постігет - це місце відпочинку зайняло центральне місце в провінції і її прикрашає «блакитний прапор». На пляжі можна подивитися лазерні шоу і феєрверки;
  • Альбуферета - цей пляж відрізняється золотистим піском і мілководдям, що привертає сім'ї відпочиваючих;
  • Альмадраба - романтичне місце, в якому можна покататися на човні або катері.

Пляж Ель Постігет в Аліканте Julio Latorre

Численні пам'ятки Аліканте і околиць запам'ятаються вам на все життя, оскільки в цій провінції цікавими об'єктами є дійсно унікальні місця, які ви, також зможете зафіксувати на фотографіях. Однак, пам'ятки Іспанії не обмежуються одним Аліканте. Приїхавши до Іспанії, також відвідайте і Андалусію - область на південному узбережжі Іспанії, про яку ми писали тут .

Які пам'ятки Аліканте можна подивитися самостійно за день?
Які пам'ятки Аліканте можна подивитися самостійно за день?
Які пам'ятки Аліканте можна подивитися самостійно за день?

Новости