Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Названа вартість найдорожчого авіаквитка літнього сезону

Поділитися в соціальних мережах: Поділитися в соціальних мережах:   Фото: портал Москва 24 / Лідія Широнина   Найдорожчим авіаквитком в одну сторону з Росії став переліт з Москви в Нью-Йорк

Фото: портал Москва 24 / Лідія Широнина

Найдорожчим авіаквитком в одну сторону з Росії став переліт з Москви в Нью-Йорк. Турист заплатив за нього 577 тисяч рублів, передає РІА Новини з посиланням на туристичний сервіс OneTwoTrip.

На другому рядку рейтингу розташувався квиток з Санкт-Петербурга в Хараре, столиці Зімбабве. Він обійшовся жителю північній столиці в 522 тисячі рублів. Третє місце зайняв квиток з Москви в Сан-Франциско за 349 тисяч рублів.

Лідером найдорожчих квитків туди-назад став переліт з Москви в Ліму (Перу) вартістю 450 тисяч рублів. Інший мандрівник заплатив за переліт з Москви в Майамі і назад 410 тисяч. Третім у списку став екзотичний маршрут їх Москви в Порт-Морсбі (Папуа - Нова Гвінея) і назад за 403 тисячі рублів.

"Найдорожчі квитки зазвичай купують в останній момент в перший або бізнес-клас на далекомагістральні маршрути, - зазначив директор з маркетингу сервісу Олексій Теплов.

За його словами, також сотні тисяч рублів за квитки готові платити любителі екзотичних країн, які подорожують з декількома пересадками в бізнес-класі і не планують жертвувати комфортом в польоті.

Більшість найдорожчих авіаквитків купили жителі Москви і Санкт-Петербурга. Однак одному регіональному місту Росії все ж вдалося розбавити цю тенденцію. Восьме місце в рейтингу перельотів туди-назад зайняв квиток Уфа - Аліканте (Іспанія) - Уфа за 254 тисячі рублів.

Раніше великий сервіс з продажу квитків Sindbad призупинив свою роботу через технічні неполадки. Представники сервісу заявили, що не можуть сказати, коли сайт відновить роботу.

Поділитися в соціальних мережах:

Новости