Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

На яких пляжах найкраще відпочивати з дітьми

Відпочинок з дітьми - це абсолютно особливий жанр, який вимагає більш ретельного планування, ніж звичайна поїздка. Як правило, подорож з малюком передбачає пляжний відпочинок, але далеко не кожен пляж для цього підходить. Десь не пробитися до лежакам, десь не переодягнутися і як б не був прекрасний турецький пляж Капуташ, але спуститися по 127 сходинках з коляскою прямо скажемо непросто.Турістіческій пошуковик Aviasales.ru провів опитування серед своїх користувачів і назвав 5 кращих пляжів для відпочинку з дітьми.

«Аерофлот» ввів ще більше безбагажних тарифів

Читати

Як витратити менше у Флоренції

Читати

Вчіться чекати: в Шереметьєво затримують видачу багажу

Читати

Як скористатися такс-фрі і повернути гроші

Читати

Пояснимо за новини: кількість туристів на Велику Китайську стіну скоротять

Читати

Пояснимо за новини: авіакомпанії вводять код «X» для небінарних пасажирів

Читати

Plage des Lecques, Лазурний берег, Франція

Всі люблять Лазурний берег за колір моря, прогулянки по набережній Круазетт, французьку кухню, в кінці кінців. Однак на відпочинку з дитиною все це обертається суцільним кошмаром. Чи малюкові буде добре на кам'янистих пляжах, на Круазетт і одному-то важко не загубитися в натовпі і вже точно ваша дитина не зрадіє традиційному кави з круасаном на сніданок.

Інша справа пляж в містечку Saint-Cyr-sur-Mer. Це піщаний і досить широкий пляж з туалетами, кабінками, паркуванням і всім, що може знадобиться протягом дня. Містечко уподобано французами, що може бути додатковим плюсом. З розваг навколо - аква-і зоопарки. А після заходу сонця і вже без дітей - прекрасне троянді, виноград для якого ростять неподалік, в Сан-Тропе.

Як дістатися? Прямим рейсом до Марселя, від 7 472 руб .

Готелі в Saint-Cyr-sur-Mer можна вибрати тут .

Піщаний пляж, Оміш, Хорватія

Хорватія, на жаль, стала візової країною, але не втратила привабливості для російських туристів. Тут можна знайти і осколки Венеціанського могутності і маленькі кафе з балканським акцентом і навіть місцями зрозумілу мову: «Молимо вас донесіть рачун» ( «Рахунок ласка»). Далеко не всі пляжі гарні для відпочинку з дітьми, але ось той, що знаходиться в місті Оміш (Далмація) дуже навіть підійде. Піщаний пляж - це по суті коса, що йде в море. Тут неглибоко і немає їжаків. Від сонця можна сховатися як під парасолькою, який легко орендувати у місцевих, так і під широким кипарисом.

Як дістатися? Прямі рейси в сезон досить дороги, можна спробувати короткі стикування в Європі, від 10 090 руб .

Готелі в місті Оміш можна вибрати тут .

Сани, Халкідікі, Греція

На жаль, хоч як мене були хороші грецькі острови, подорожувати по ним з дитиною досить складно - до якихось просто не доплисти, десь камені і їжаки. Коротше, наш вибір - пляж Сани, який розтягнувся аж на 7 кілометрів «пальця» Кассандра, що на півострові Халкідікі. Море тут разюче спокійне, пісок саме що золотий, додамо сюди приємну хвойну тінь уздовж берега і виходить практично казка. Єдиний нюанс - ніяких інших варіантів проживання, крім готелів і кемпінгу. До найближчих сіл не дійти пішки.

Як дістатися? Прямі рейси і чартери обходяться недешево, можна спробувати стикування в Стамбулі, від 10 829 руб .

Готелі в Сани можна вибрати тут .

Matheson Hammock, Флорида, США

Про пляжі Майамі знають всі, але мало хто наважиться на 9-годинний переліт з дитиною. Тим, хто ризикне, рекомендуємо парк на північ від центру міста, який називається Matheson Hammrock. Тут дуже вдало поєдналися марина для яхт, парк, пляж, басейн - коротше, всі 33 задоволення. Втомившись від сонця можна перейти в тінь пальм, з ресторанами і кафе питань в принципі не виникає. Тут дивно тихо і чи на ваш лежак залетить м'яч (як буває на центральних пляжах Майамі).

Як дістатися? Рейси до Майамі виконують як Аерофлот, так і Трансаеро. Найбільш бюджетний спосіб - стикування в Європі. Ціна квитка від 27 853 руб .

Готелі в Майамі можна вибрати тут .

Сан-Хуан, Аліканте, Іспанія

Пляж Сан-Хуан хороший вже тим, що до нього не треба йти, якщо ви живете в центрі Аліканте. Широкий і з дрібним піском берег, все задоволення і зручності в крокової доступності. З дитячих розваг по сусідству є сафарі, аквапарк і катання на конях (хоча, звичайно, це не найкраща справа по тутешньої спеці).

Як дістатися? В Аліканте літають дискаунтер Vueling та S7, тому навіть в піковий сезон туди можна дістатися прямим рейсом, від 15 163 руб .

Готелі в Аліканте можна вибрати тут .

Як дістатися?
Як дістатися?
Як дістатися?
Як дістатися?
Як дістатися?

Новости