Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

EstateService - нерухомість на Коста Бланка, Аліканте, Бенідорм, Альтеа, Торревьеха, Валенсія

Валенсийское співтовариство (Comunidad Valenciana) - автономна область Іспанії, яка налічує понад 4,5 мільйонів жителів і розташована на сході Піренейського півострова

Валенсийское співтовариство (Comunidad Valenciana) - автономна область Іспанії, яка налічує понад 4,5 мільйонів жителів і розташована на сході Піренейського півострова Валенсийское співтовариство (Comunidad Valenciana) - автономна область Іспанії, яка налічує понад 4,5 мільйонів жителів і розташована на сході Піренейського півострова. Любителям проводити відпустку в благодатній країні сієсти і паельї більше знайоме назва Коста Бланка (Costa Blanca) - саме так узагальнено називають це іспанське узбережжя, що омивається водами Середземного моря. Однак назва Коста Бланка (Costa Blanca) належить лише берегів провінції Аліканте (Alicante) або, як кажуть місцеві жителі, Алакант (Alacant). Узбережжя Валенсії (Valencia), якщо бути точним, має іншу назву і називається Коста Валенсія (Costa Valencia), а в провінції Кастельон (Castellon) хвилі Середземного моря розбиваються об берега Коста Асаар (Costa Azahar). Отже, що ж це за узбережжі, що привертає щороку мільйони відпочиваючих, і чим воно притягує тисячі людей, все частіше купують нерухомість на узбережжі Іспанії ?

Очевидно, у цих місць є своя виняткова привабливість, якщо люди з різних країн Європи ось вже який рік з задоволенням приїжджають в Аліканте (Alicante), Валенсію (Valencia) і Кастельон (Castellon), не тільки на пару тижнів влітку, а й в будь-який пору року, щоб зупинитися у себе вдома. Знайти собі чудовий будинок або затишну квартиру тут можуть як власники кількох мільйонів, так і ті, хто готовий витратити на приємне й вигідне придбання суму до 100.000 євро. Піщані пляжі і прибережні пагорби з невисокими горами, а також стирчать з води на відстані декількох сот метрів від берега скелясті острови різного розміру - ось що таке узбережжя провінцій Валенсийского Товариства (Comunidad Valenciana).

Подібно до того, як це зроблено практично по всій країні, міста і провінції Валенсийского Товариства (Comunidad Valenciana) з'єднані відмінною мережею автодоріг, завдяки яким дістатися з півдня на північ автономної області можна за лічені години Подібно до того, як це зроблено практично по всій країні, міста і провінції Валенсийского Товариства (Comunidad Valenciana) з'єднані відмінною мережею автодоріг, завдяки яким дістатися з півдня на північ автономної області можна за лічені години. Обмеження швидкості на іспанських трасах становить 130 км / ч, але багато хто їздить швидше. Як це не дивно, особливим зневагою до швидкісного режиму на міжміських трасах відрізняються звичайні вантажівки що розвозять фургони, які, здається, проти всіх законів фізики, стрімко обганяють Вас, коли Ви рухаєтеся з максимально дозволеною швидкістю. Хоча, загалом і в цілому, іспанські водії досить дисципліновані, а обстановка на дорозі нескінченно далека від московського хаосу. Траса Autopista del Mediterraneo проходить в декількох кілометрах від моря по долинах, які оточують невисокі гори, періодично перемахуючи через їх згладжені гребені або пронизуючи їх акуратними тунелями. Опинившись в цих місцях в перший раз, буває складно стежити за дорогою, тому що, за вікном проносяться настільки гарні місця, що погляд сам зісковзує в сторони. Звичайна поїздка по звичайній дорозі перетворюється в екскурсію без гіда!

Принадність берегів Аліканте, Валенсії і Кастельона в тому, що їх рельєф більш спокійний, він не порізаний такими скелястими лагунами і стрімкими скелями, як, наприклад, в Каталонії (Cataluna). Навпаки, настрій цих місць спокійне, добродушне і розташовує до безтурботному проведення часу на піщаному пляжі.

За іспанської традиції цим пестить слух словом називають не тільки місто, а й однойменну провінцію, що простягнулася від Дении (Denia) на північному сході до мурсійского міста Сан Педро де Пінатар (San Pedro de Pinatar) на південному заході За іспанської традиції цим пестить слух словом називають не тільки місто, а й однойменну провінцію, що простягнулася від Дении (Denia) на північному сході до мурсійского міста Сан Педро де Пінатар (San Pedro de Pinatar) на південному заході. Сучасний Аліканте (Alicante) другий за величиною місто в Валенсійський Співтоваристві (Comunidad Valenciana), що нараховує більше 320.000 жителів, серед яких, крім корінних іспанців, значне число італійців, аргентинців і французів. Перебував в 1980-х в деякій стагнації, місто сьогодні процвітає і знаходиться на піку свого розвитку - безліч туристів спрямовується сюди з усього світу, багато приїжджають, щоб залишитися, набуваючи чудові квартири, таунхауси і будинки. Студенти з усіх кінців світу прагнуть потрапити в місцевий університет La Universidad de Alicante, де сьогодні навчається понад 30.000 чоловік.

Провінція Аліканте (Alicante) вельми примітна тим, що в різних її районах цінителі сонця і теплого клімату знайдуть для себе різні типи узбережжя Провінція Аліканте (Alicante) вельми примітна тим, що в різних її районах цінителі сонця і теплого клімату знайдуть для себе різні типи узбережжя. Якщо в районі Торревєхи (Torrevieja) очей пестять порівняно пологі піщані берега, не позбавлені, однак, рельєфності, то північно-Східна, там, де знаходяться Бенідорм (Benidorm), Альтеа (Altea) і Кальпе (Calpe), до моря підходять мальовничі гори , зі схилів яких в море дивляться прекрасні вілли і багатоквартирні будинки, об'єднані в урбанізації преміум-класу.

Місто Торревьєха (Torrevieja), крім своїх живописних піщаних берегів, славен також соляними озерами, які насичують повітря негативними іонами, так корисними для організму. У цьому місці також існує можливість підшукати собі квартиру в прекрасному малоповерховому будинку з палаючим різними кольорами садом, розташовану в парі кілометрів від моря - з верхніх поверхів звідси видно могутньо коливається гладь моря. А по сусідству, але, тим не менш, в досить приватній обстановці, розташувалися люксові урбанізації La Zenia, Cabo Roig і інші, що пропонують своїм жителям висококласні ресторани, спорт-клуби і шикарні види з вікон.

Треба сказати, що район Торревєхи (Torrevieja) є одним їх «найбільш англійських» на узбережжі - тут і там можна зустріти автомобілі з розташованим праворуч кермом, своїм ходом прибули з берегів Туманного Альбіону Треба сказати, що район Торревєхи (Torrevieja) є одним їх «найбільш англійських» на узбережжі - тут і там можна зустріти автомобілі з розташованим праворуч кермом, своїм ходом прибули з берегів Туманного Альбіону. Однак сьогодні узбережжі Іспанії до певної міри інтернаціонально - на вулиці періодично можна почути і російську мову, особливо в розпал туристичного сезону.

Місто Аліканте (Alicante) за своїми розмірами є за російськими мірками середніх розмірів населений пункт, проте прекрасно розвинений в плані інфраструктури і пропонує відмінні умови для відпочинку, життя і навчання на середземноморському узбережжі. У місті можна знайти ресторани на будь-який смак, прогулятися по прекрасною набережною, позасмагати на одному з пляжів, піднятися до фортеці Castillo de Santa Barbara, що розташувалася на горі, взяти на прокат катер або яхту або, врешті-решт, просто поспілкуватися з місцевими жителями, зайшовши в будь-яке кафе.

Трохи північніше Аліканте (Alicante) розташувалася «Золота миля» узбережжя Коста Бланка (Costa Blanca) - міста Бенідорм (Benidorm), Альтеа (Altea) і Кальпе (Calpe) зі своїми розкішними урбанізації, готелями, магазинами і барами Трохи північніше Аліканте (Alicante) розташувалася «Золота миля» узбережжя Коста Бланка (Costa Blanca) - міста Бенідорм (Benidorm), Альтеа (Altea) і Кальпе (Calpe) зі своїми розкішними урбанізації, готелями, магазинами і барами. У сезон сюди приїжджає «золота молодь» і забезпечені люди з усього світу, щоб добре провести час в модних клубах, погуляти по фантастичної краси набережній і насолодитися ні з чим незрівнянну атмосферою постійного свята. Пізньої осені і взимку Бенідорм (Benidorm) порожніє, але, тим не менш, не втрачає своєї чарівності - по його вулицях приємно просто побродити, посидіти з затишному ресторанчику, помилуватися на красиву скелю, що виростає з моря і дивиться в очі місту хмарочосів.

Неподалік, на мальовничих схилах гір, що утворюють собою бухту, спокійно і з незмінним почуттям власної гідності зморить в море всесвітньо відома урбанізація Altea Hills. Там любить проводити час заможна публіка з усього світу - біля підніжжя гір, в яхт-клубі, можна припаркувати свою яхту і обговорити за плещуться на дні чарки коньяком останні новини зі світу регат і гольфу.

Починаючи розмову про Валенсії (Valencia) не можливо не згадати, що це третій за величиною місто в королівстві Іспанія - але його краса і шарм не піддаються ранжирування Починаючи розмову про Валенсії (Valencia) не можливо не згадати, що це третій за величиною місто в королівстві Іспанія - але його краса і шарм не піддаються ранжирування. Той, хто одного разу потрапив до Валенсії (Valencia), назавжди залишить тут шматочок свого серця. Місту, по-латині називалася "Valentia", що в перекладі означає «сила», вистачило стійкості для того, щоб пережити кілька епох - римську, арабську, Арагонськую, Кастильська - і гідно увійти в XXI століття, залишаючись при цьому сучасним, успішним і вічно молодим.

Сама Валенсія розташована на південному сході середземноморського узбережжя Іспанії і є столицею не тільки однойменної провінції, а й автономної області Валенсийское Спільнота (Comunidad Valenciana). Відчуття перебування в столиці не покидає, поки Ви перебуваєте в місті або подорожуєте на автомобілі по його околицях - проте ритм в третьому за величиною місті Іспанії не тисне, настрій міста вельми і вельми комфортне, там немає властивої великим містам неймовірною поспіху. Навпаки, місто наче постійно запрошує зупинитися, озирнутися і насолодитися миттю, а також всім тим, чим він сам дбайливо Вас оточує.

Гуляючи по Валенсії (Valencia), неможливо пройти повз дивовижний парк, де розташувався Місто Мистецтва і Науки (Cuidad de las Artes y de las Ciencias) з його футуристичними будівлями і фонтанами Гуляючи по Валенсії (Valencia), неможливо пройти повз дивовижний парк, де розташувався Місто Мистецтва і Науки (Cuidad de las Artes y de las Ciencias) з його футуристичними будівлями і фонтанами. Ніби інопланетні кораблі, які вчинили посадку на Землю, височіють ці фантастичні білі армади в оточенні пальм і паркових доріжок. Цікаво, що сам парк, організований прямо посеред міста, знаходиться в колишньому лоні річки Турії (Turia), яке було перетворено в парк після повеней в 1960-х роках. Сьогодні це дивовижне місце є улюбленою городянами майданчиком для прогулянок, зустрічей і занять спортом. Уявіть собі, щойно Ви перебували посеред галасливих міських вулиць, а через пару хвилин, спустившись по сходах, потрапляєте в куточок спокою і гармонії - і це прямо посеред міста!

Історичний центр міста також неймовірно красивий - його головною площею є Placa de l'Ajuntament, де розташована будівля муніципалітету, кінозал La Filmoteca, де демонструють класичне кіно, а також безліч барів і ресторанів на будь-який смак Історичний центр міста також неймовірно красивий - його головною площею є Placa de l'Ajuntament, де розташована будівля муніципалітету, кінозал La Filmoteca, де демонструють класичне кіно, а також безліч барів і ресторанів на будь-який смак. За вузьким зігнутим вуличках старого міста дуже цікаво блукати, спостерігаючи за тим, що відбувається і, час від часу, заходячи в бари, щоб перекусити. Нітрохи не менш приємно розташуватися на відкритому повітрі під парасольками одного з кафе на площі Placa de l'Ajuntament, вальяжно потягуючи ароматний кави.

Зупинитися в Валенсії (Valencia) можна в одному з численних великих і маленьких готелів, але тільки не в самий розпал якогось великого події - регати або великої виставки. У цей час здається, ніби люди з усього світу зібралися тут, не залишивши жодного вільного номера в готелі!

Ті щасливчики, які обзавелися житлом в місті або поблизу, можуть в будь-який час насолоджуватися його красою, брати участь в численних культурних подіях, які відбуваються там, і просто споживати радості життя Ті щасливчики, які обзавелися житлом в місті або поблизу, можуть в будь-який час насолоджуватися його красою, брати участь в численних культурних подіях, які відбуваються там, і просто споживати радості життя. Одне з найпривабливіших місць - Порт Саплайя (Port Saplaya) буквально в декількох кілометрах від Валенсії. Навколо акуратно зробленого штучного затоки розташувалися симпатичні багатоквартирні будинки, поруч з якими на хвилях Середземного моря погойдуються білосніжні яхти, катера і човни. Все, що відбувається сприймається як казка, тому що замість просторого двору Ви бачите гладь води, а замість припаркованих автомобілів - різноманітні плавучі засоби. Вправні будівельники іспанці примудрилися розмістити під міні-затокою парковку для автомобілів власників квартир, щоб, причаливши на власному катері до свого дому, людина могла за кермом відправитися на вечірку в прекрасну Валенсію (Valencia).

Кастельон або, як вимовляють іспанці «Кастейона» (Castellon), є північною провінцією Валенсийского Товариства (Comunidad Valenciana), що межує з Каталонією, і справляє враження умиротвореного місця, не займаного туристичним і будівельним бумом, який продовжує рухатися по Іспанії Кастельон або, як вимовляють іспанці «Кастейона» (Castellon), є північною провінцією Валенсийского Товариства (Comunidad Valenciana), що межує з Каталонією, і справляє враження умиротвореного місця, не займаного туристичним і будівельним бумом, який продовжує рухатися по Іспанії. Внутрішня частина провінції покрита горами, найвища з яких сягає 1.814 м і називається Пеняголоса (Penagolosa) - всередині провінції зустрічаються лише невеликі містечка і села, тому що основна частина населення проживає на узбережжі. Узбережжя Кастельона (Castellon) вузьке з декількома природними утвореннями - такими як півострів Пеньіскола (Peniscola), мис Оропеса (Oropesa). Однак все це зовсім не означає, що Кательон (Castellon) - відсталий регіон, який не може нічого запропонувати - тут знайдуть для себе комфортні умови люди, які люблять море, спокій і цінують споконвічно іспанську атмосферу.
В якій частині узбережжя Валенсийского Товариства (Comunidad Valenciana) Ви б не опинилися, всюди знайдеться щось, що приверне Вашу увагу, і Ви задумаєтеся про те, як було б добре залишитися тут подовше і по можливості повертатися, щоб знову і знову відкривати для себе цей білий берег синього моря

Новости