Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Аліканте, Іспанія - найкращі готелі 2019 - туристичне агентство «Анекс Тур»

  1. Категорія Apts

Види відпочинку в Аліканте Новини та акції Види відпочинку в Аліканте Новини та акції   22

22.05.2019

2019

11.04.2017

2017

23.08.2015

Категорія Apts

Категорія 5 *

Категорія 4 *

Категорія 3 *

Категорія 2 *

Категорія 1 *

Аліканте лежить на Середземноморському березі Коста Бланка. Місто є центром провінції Аліканте в Валенсії. Аліканте знаменитий у всьому світі, як курорт і як великий порт, центр рибальства, в великих кількостях постачає рибу і морепродукти. Назустріч пляжного сезону кращі готелі Аліканте гостинно відкривають свої двері перед численними туристами з усього світу.
«Білий пік»
Засновниками Аліканте були древні греки. Вони називали це містечко Луцентум, що перекладається, як «білий пік». Нинішнє назва походить від арабського Аль-Лакант, що перекладається точно так же. Припустимо двояке написання імені міста, Аліканте і Алакант, що іноді вводить в оману деяких клієнтів нашого туристичного агентства «Анекс Тур».
Готелі Аліканте
За допомогою нашого туристичного агентства «Анекс Тур» ви можете підібрати для себе готель будь-якого рівня, відповідно до можливостей вашого гаманця. Готельне господарство міста розвинене дуже добре і нестачі номерного фонду не відзначається. Вас чекають кращі готелі Аліканте, з повним набором всіх необхідних послуг і кваліфікованим персоналом.
Туристи часто порівнюють іспанські готелі з готелями Греції за рівнем сервісу. Це висококласний європейський розмах з тією лише різницею, що пляжі, як правило, належать муніципалітету і не є територією готелів. Відповідно, відпочиваючі мають право користуватися всім обладнанням та інвентарем виключно на платній основі.
Уподобали кращі готелі Аліканте російські туристи воліють також на Коста-Бланке селитися в Торревьехе, по сусідству.
Умови проживання
Шикарні умови гарантовані всім прибувають, незалежно від кількості зірок. Найбільш вишуканий сервіс пропонують готелі, розташовані поблизу бульвару Еспланада і лінії узбережжя. Приємним бонусом до відмінного відпочинку буде і те, що багато кращі готелі Аліканте витримані в особливому архітектурному стилі, іспанська модерн. Це дивовижно красиві будівлі, органічно вписані в мальовничі ландшафти узбережжя.
Навіть якщо вам не по кишені п'ять заповітних зірок, вас абсолютно не розчарують і бюджетні варіанти проживання. Скрізь вам будуть надані сучасні, просторі, світлі номери, безкоштовний Wi-Fi, сонце, море і гарячий, чисто по-іспанськи доброзичливий прийом.
Розваги в Аліканте
Життя в Аліканте вирує цілодобово безперервно. Чи не замикаючись виключно на території готелю, туристи можуть чудово відпочити в будь-якому з кафе, ресторанів і клубів, яких в Аліканте величезна кількість. Тут люблять фестивалі і свята. Завжди є можливість не тільки «відірватися» в дискотеці, але послухати концерт класичної музики, взяти участь в численних заходах, таких як ніч багать, головного свята Аліканте, що відзначається в червні. У цьому місяці кращі готелі Аліканте заповнені під зав'язку і слід подбати про бронювання номерів заздалегідь.

Новости