Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Аліканте

  1. Як дістатися
  2. Клімат в Аліканте
  3. Відпочинок в Аліканте
  4. Екскурсії, пам'ятки міста-курорту
  5. Розміщення

Місто Аліканте - популярний іспанський середземноморський курорт Місто Аліканте - популярний іспанський середземноморський курорт. Він є центром однойменної провінції області Валенсія. Місто розташоване на узбережжі Коста-Бланка , Знаменитого курортного регіону країни, що має міжнародний аеропорт.

Провінція Аліканте відома не тільки туристичним потенціалом. Вона є центром рибальства, експорту морепродуктів.

Історія Аліканте йде корінням в глибину століть. Місто, центр провінції, був заснований греками. У 201 році до нашої ери це було невелике поселення.

Минуло багато століть, поки місто не перетворилося на процвітаючий, великий, популярний курорт. Сьогодні в Аліканте Іспанія постає перед поглядом туристів особливою, глибокої.

Місто просякнутий духом історії. Колись величний грецький Луцентум, сучасний Аліканте так і залишився «білим піком» іспанського узбережжя. Він аристократичний, гарний, стриманий. При цьому місто дуже гостинний. Саме таким, суперечливим, але цікавим, він запам'ятовується туристам.

Як дістатися

Дістатися до Alicante з Росії можна кількома способами. Найпростіший варіант - чартер «Москва - Аліканте». У курортний регіон Коста-Бланка організовують перельоти кілька найбільших авіакомпаній, серед них «Трансаеро», «Аерофлот», «ВІМ Авіа», S7. На рейс Москва - Аліканте авіаквитки можна придбати заздалегідь або безпосередньо перед вильотом. Раннє бронювання дозволить заощадити кошти. Зворотній рейс Аліканте - Москва доставить відпочиваючих з курорту на батьківщину. Летіти можна як чартером, так і лоу-костом. Останній варіант актуальний, якщо стоїть питання економії коштів. В Аліканте аеропорт знаходиться в 9 кілометрах від міста. До курортної зони можна доїхати рейсовим автобусом, на таксі. Популярністю користується і така послуга, як прокат авто. Орендувати автомобіль в самому аеропорту.

У напрямку Москва - Аліканте прямі рейси, безумовно, найбільш зручні У напрямку Москва - Аліканте прямі рейси, безумовно, найбільш зручні. Однак добиратися з метою економії або при відсутності місць на чартері можна і з пересадкою.

Шляхи Мадрид - Аліканте і Валенсія - Аліканте - найпоширеніші. Із зазначених населених пунктів на курорт дістатися найпростіше поїздом. залізничне
сполучення налагоджено і з іншими містами. Маршрут Аліканте - Барселона часто вибирають з екскурсійною метою.

З курортного містечка в скарбницю пам'яток Готики туристи їдуть за яскравими враженнями. На маршруті Аліканте-Барселона поїзд - найбільш зручний вид транспорту. Подорож залізницею відрізняється економічністю.

Як дістатися до Аліканте по суші - питання, актуальне для туристів, що віддають перевагу літакам будь-які інші види транспорту.

Доїхати до курорту з Москви можна поїздом через Берлін, Париж і Барселону. Шлях неблизький, займає близько 3,5 доби. Найдовшим на маршруті є відрізок «Москва - Берлін».

Клімат в Аліканте

Місто розташоване на середземноморському узбережжі. Клімат тут м'який, з помірним перепадом температур в залежності від сезону. Погода в Аліканте взимку стабільна. Температура повітря рідко опускається нижче +6 С. Максимальний показник становить +17 С. Температура влітку варіюється в рамках від +20 до +35 С.

Виснажливої ​​спеки тут не буває. Повітря в Аліканте завжди освіжає легкий середземноморський бриз. Навесні погода в місті мінлива. В цей час в курортному містечку частими гостями є дощі. Осінь в перлині Коста-Бланки суші, тепліше.

Навесні в Аліканте


Відпочинок в Аліканте

Іспанія, місто Аліканте - унікальна концепція відпочинку. Портове місто - гордість провінції. Можливостей для організації якісного відпочинку тут хоч греблю гати. Досить переглянути розділи категорії «Аліканте Іспанія фото» на туристичних сайтах, щоб в цьому переконатися. Пляжні розваги далеко не єдині доступні на курорті.

Про відпочинок в Аліканте фото в мережу викладають туристи всього світу. Курорт давно став улюбленим місцем відпочинку
цінителів комфорту і якісного сервісу. Багатогранний Аліканте нікого не залишить байдужим. Тут комфортним, таким, що запам'ятовується, яскравим буде як активний, так і спокійний споглядальний відпочинок.

Екскурсії, пам'ятки міста-курорту

Відпочинок в Аліканте не розчарує шанувальників екскурсійного напрямку Відпочинок в Аліканте не розчарує шанувальників екскурсійного напрямку. Курорт з багатою історією сповнений гідних уваги пам'яток. Чи не заблукати на туристичних маршрутах відпочиваючим допоможе тематична карта Аліканте. На ній відзначені головні шедеври зодчества і інші цікаві об'єкти.

Архітектурний вигляд цього міста - сувора стильова гармонія. Будівлі кожного з її блоків символізують конкретний етап історичного розвитку міста. На вулицях Аліканте можна побачити будівлі, оформлені в грецькому, мавританському, романському, готичному стилях. Гармонійно доповнюють цю строкату палітру споруди з бароковими та модерністськими елементами фасадного декору.

В Аліканте пам'ятки зустрічаються буквально на кожному кроці. Екскурсійна програма в місті буде насиченою, що запам'ятовується. Починати знайомство з містом рекомендується з огляду його архітектурної домінанти - базиліки Санта-Марії. Також уваги гідні численні фортеці, замки, музеї курорту.

Відпочинок в Аліканте - відмінна можливість відчути себе мандрівником у часі, підкорювачем морів, Робінзоном. На популярному курорті Коста-Бланки кожному гостю рекомендується зробити 4 речі:

  • відвідати виставкові зали в башті Санта-Барбара;
  • прогулятися мальовничим пляжем Мучавіста, що розлігся між мисами Ель Кампельо і Альбуферета;
  • покататися на яхті по Середземному морю;
  • покуштувати автентичну паелью в одному з ресторанів курорту.

Місто цікаве як сам по собі, так і в якості відправної точки для подорожі по Коста-Бланке.
Маршрут Аліканте - Бенідорм досить популярний. За межі регіону теж часто виїжджають туристи. Вабить мандрівників столиця. Шлях Аліканте - Мадрид швидкісний поїзд проходить за 2 години.

Розміщення

Про відпочинок в Аліканте відгуки в мережі зустрічаються переважно захоплені Про відпочинок в Аліканте відгуки в мережі зустрічаються переважно захоплені. Відзначають бувалі туристи в першу чергу рівень сервісу і комфорт.

Туристична інфраструктура в місті і області добре розвинена.

Нерухомість в Аліканте пропонується в оренду за доступною ціною.

Асортимент варіантів розміщення широкий. Якщо вас цікавить бюджетна оренда , Аліканте - відмінний вибір.

У передмістях курорту пропонуються недорогі варіанти розміщення. Котеджі, кемпінги і готелі Аліканте чекають гостей.

Місто і вся провінція є безумовними іспанськими лідерами не тільки з оренди, а й з продажу туристичної нерухомості. Найчастіше росіяни в Аліканте набувають студії, апартаменти і квартири. Об'єкти використовуються для особистих цілей і інвестування.

Купити квартиру в Аліканте може сьогодні будь-хто, в тому числі і в кредит. Пропозицій по іпотеці на ринку чимало. Квартира в Аліканте - вигідне вкладення коштів. Ціни на таке житло стабільно ростуть, але зараз тут можна придбати непогану квартиру від 35 тисяч євро. Тим, хто шукає елітну нерухомість в Іспанії, місто Аліканте теж цікавий. На узбережжі курортної зони є місця під забудову. Вілла за індивідуальним проектом - досяжна мета. Для її реалізації в Іспанії в провінції Аліканте, красивій області «Білого берега», є все необхідне.

нерухомість в Аліканте

Новости