Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Air & Rail Іспанія

Авіакомпанія "Air Moldova" у співпраці з Іспанськими федеральними залізницями (Renfe) пропонує скористатися новим продуктом - Air & Rail Іспанія. В рамках даної програми всі пасажири, які подорожують літаком за маршрутом Кишинів-Барселона або Кишинів-Мадрид можуть скористатися безкоштовною поїздкою на поїзді до будь-якої зі програмі залізничних станцій.

Продукт AIR & RAIL Іспанія включає в себе подорож з аеропорту Кишинева до пункту призначення в Іспанії слідуючи вказаним маршрутом:

→ аеропорт Кишинів → аеропорт Мадрид / Барселона → проїзд до залізничної станції → поїзд до пункту-призначення.

Пропозиція дійсна і в зворотному напрямку.

Використовувати залізничний сегмент, включений в електронний квиток можливо з наступних залізничних станції: Madrid Chamartin, Madrid Atocha і Barcelona Sants.

Madrid Chamartin Madrid Atocha Barcelona Sants Albacete Alicante

Alicante Almeria Barcelona Bilbao Bilbao Cadiz Castellon Burgos Castellon Gironda Leon Ciudad Real Lleida Murcia Cordova Pamplona Oviedo Cuenca Saragossa Palencia Granada Tarragona Segovia Guadalajara Valencia Valladolid Huelva Vitoria Jerez Malaga Pamplona Saragossa Seville Toledo Valencia

Alicante Almeria Barcelona Bilbao Bilbao Cadiz Castellon Burgos Castellon Gironda Leon Ciudad Real Lleida Murcia Cordova Pamplona Oviedo Cuenca Saragossa Palencia Granada Tarragona Segovia Guadalajara Valencia Valladolid Huelva Vitoria Jerez Malaga Pamplona Saragossa Seville Toledo Valencia

Бронювання і купівля квитка

Квитки "Air & Rail" можна придбати онлайн на офіційному сайті авіакомпанії www.airmoldova.md , У власних агентствах з продажу авіаквитків "Air Moldova", а також в авторизованих агентствах на території Молдови і за кордоном. Залізничний сегмент повинен бути в обов'язковому порядку включити в квиток. Вартість поїздки на поїзді включено до вартості авіаквитка.

Термін дії квитка на залізничну частину шляху

Квиток на поїзд дійсний протягом 48 годин для однієї поїздки. При вильоті з Кишинева, квитком на поїзд можна скористатися в день прильоту до Іспанії і наступний за цим день. При вильоті з Іспанії квитком можна скористатися в день вильоту з Барселони / Мадрида і за день до вильоту.

Як активувати квиток на поїзд

Для активації квитка на потяг, пасажир в обов'язковому порядку повинен зареєструватися і роздрукувати отриманий квиток на поїзд. Реєстрація (web-Check-In) здійснюється самостійно, онлайн, пройшовши за посиланням https://check-in.accesrail.com/

NB: Отриманий при реєстрації квиток на поїзд повинен бути роздрукований в обов'язковому порядку. Без передчасної реєстрації, пасажир не зможе скористатися даними проїздом на поїзді. Роздрук квитків на залізничних станціях неможлива.

Реєстрація доступна за 72 години до запланованої поїздки.

Зразок роздрукованого квитка на поїзд:

Перевезення багажу та домашніх тварин

Багаж: Безкоштовна норма провозу багажу до 23 kg діє як на повітряних, так і на ж / д ділянках шляху. Потяги обладнані навісними полицями і спеціальними відсіками для перевезення багажу.

Домашні тварини: До перевезення приймаються тільки собаки і кішки вагою до 8 кг. Додаткову інформацію про правила перевезення домашніх вихованців можна знайти на офіційному сайті Renfe: http://www.renfe.com/EN/viajeros/info/animales.html

Спеціальний багаж: допускається безкоштовно до перевезення одна одиниця спеціального багажу, яка може включати в себе: лижне та спортивне обладнання, велосипеди в розібраному вигляді. Попереднє підтвердження перевезення спеціального багажу для ж / д ділянки шляху не потрібно. Для перевезення спеціального багажу на рейсах 9U, застосовуються стандартні правила Air Moldova .

Реєстрація пасажирів і багажу, а також проходження всіх формальностей до самого вильоту, здійснюються виключно в аеропорту.

документи

Пасажири з квитками Air & Rail протягом всієї подорожі повинні мати при собі:

  • маршрутну квитанцію
  • роздрукований квиток на поїзд (отриманий при реєстрації)
  • дійсний паспорт або посвідчення особи

Трансфер між аеропортами і залізничних станціями

Як дістатися з аеропорту Madrid до залізничних станціях Atocha або Chamartin розташовані в центрі міста

Послуга трансферу між аеропортом і залізничною станцією здійснюється лінією поїзда C1, яка відправляється з терміналу 4. Пасажиру надається безкоштовний квиток для проїзду з / до аеропорту Madrid.

Як отримати безкоштовний квиток для трансферу: Квитки можуть бути отримані за допомогою терміналів з продажу квитків, розташовані в аеропорту і залізничних станціях Atocha і Chamartin. На даний момент, існують 5 терміналів з продажу квитків в аеропорту Madridа.

Для того щоб отримати безкоштовний квиток на поїзд до потрібної залізничної станції, пасажир повинен внести код "CombinadoCercanias", який знаходиться у верхньому лівому куті в роздрукованому квитку на поїзд.

Як дістатися з аеропорту Барселони до залізничної станції Estacio Sants (Barcelona Sants) розташованої в центрі міста

Послуга трансферу з аеропорту м Барселона до залізничної станції здійснюється залізничною лінією Line R2 Norte Aeropuerto - Sant Celoni / Macanet Messanes, яка відправляється з T2B. Пасажиру надається безкоштовний квиток на одну поїздку з / до аеропорту Barcelona до залізничної станції.

Як отримати безкоштовний квиток для трансферу: Квитки можуть бути отримані за допомогою терміналів з продажу квитків розташовані в аеропорту і залізничної станції Barcelona Sants. На даний момент, існують 5 терміналів з продажу квитків в аеропорту Barcelona.

Для того щоб отримати безкоштовний квиток на поїзд до потрібної залізничної станції, пасажир повинен внести код "CombinadoCercanias", який знаходиться у верхньому лівому куті в роздрукованому квитку на поїзд.

Для того щоб отримати безкоштовний квиток на поїзд до потрібної залізничної станції, пасажир повинен внести код CombinadoCercanias, який знаходиться у верхньому лівому куті в роздрукованому квитку на поїзд

Отримати додаткову інформацію по програмі "Air & Rail Spain" можна в колл-центрі компанії за номером + 373 22 830-830.

Новости