Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

✈ Як дістатися з аеропорту Мадрида в місто

  1. Як дістатися з аеропорту Мадрида до центру міста Є 4 види транспорту з аеропорту Мадрид-Барахас (MAD)...
  2. Вартість таксі з аеропорту Мадрида в центр міста
  3. Mario Lavreti
  4. зручність
  5. Примітка редактора
  6. Корисні поради
  7. Як дістатися з аеропорту Мадрида до центру міста на метро
  8. Скільки коштує метро від аеропорту Мадрид-Барахас до центру міста?
  9. Фотографії (4)
  10. вартість
  11. Метро працює з 6:00 до 1:30
  12. зручність
  13. Примітка редактора
  14. Корисні поради
  15. Як дістатися з аеропорту Мадрида до центру міста на поїзді
  16. Скільки коштує поїзд від аеропорту Мадрида до центру міста?
  17. Фотографії (4)
  18. вартість
  19. Потяги ходять з 6:00 до 23:33
  20. зручність
  21. Примітка редактора
  22. Корисні поради
  23. Як дістатися з аеропорту Мадрида до центру міста на автобусі
  24. Скільки коштує автобус від аеропорту Мадрида до центру міста?
  25. Фотографії (4)
  26. вартість
  27. Експрес-автобус ходить цілодобово
  28. зручність
  29. Примітка редактора
  30. Корисні поради
  31. Трансфери Welcome Pickups
  32. Кращі водії
  33. моніторинг польотів
  34. якісна підтримка
  35. Безкоштовна скасування
  36. Часто задавані питання
  37. Скільки коштує таксі від аеропорту Мадрида до центру міста?
  38. Де знаходиться центр Мадрида?

Як дістатися з аеропорту Мадрида до центру міста

Є 4 види транспорту з аеропорту Мадрид-Барахас (MAD) в центр Мадрида: автобус, таксі, метро і поїзд. Найзручніший варіант - це скористатися таксі в аеропорту Мадрида вартістю в 30 євро. Дешевший варіант - сісти на поїзд. Квитки на поїзд стоять 2,6 євро в одну сторону, і поїздка складе близько 27 хвилин. Ще один недорогий варіант це метро. Квиток коштує 3 євро в одну сторону, і поїздка займає всього 22 хвилини. Ну, і останнім видом транспорту, є автобус. Це займе трохи більше часу, ніж інші варіанти, але квиток коштує всього 5 €. Welcome Pickups пропонує зустріч і дружнє знайомство з містом Мадрид за ціною звичайного таксі. Натисніть сюди, щоб дізнатися ціну.

Натисніть сюди,   щоб дізнатися ціну

порівняння варіантів

ЦІНА ЗА 2 ПАСАЖИРИ ВАРІАНТ ЦІНА ЧАС НАЯВНІСТЬ Таксі € 30 20min 24/7 Welcome Pickups € 35 20min 24/7 Метро € 6 22min 06: 00-01: 30 Поїзд € 5.2 27min 06: 00-23: 30 Автобус € 10 50min 24/7

З аеропорту Мадрида до центру міста на таксі

На сьогоднішній день поїздка на таксі з аеропорту Мадрид-Барахас, є найбільш зручним способом дістатися з аеропорту до готелю або центру міста. Поруч з усіма 4 терміналами аеропорту Мадрида, знаходяться стоянки таксі. Таксі в Мадриді - білі з червоною діагональною смугою. Завищена плата за поїздку досить поширене у водіїв таксі, і ви, ймовірно, зіткнетеся з проблемами в спілкуванні. Щоб уникнути цього, ми рекомендуємо попереднє бронювання вашого таксі в аеропорту Мадрида .

Вартість таксі з аеропорту Мадрида в центр міста

Таксі від аеропорту Мадрида в центр міста вважається за фіксованою ціною в розмірі 30 євро (і вдень, і вночі). Однак, якщо ваш пункт призначення знаходиться за межами міської кільця, ви будете платити за таксометром. Коли ви сідаєте в таксі, упевніться, що лічильник скинутий.

вартість таксі

Денний час
(05: 00-24: 00)

Нічний час
(00: 00-05: 00)

час

ВІД МАД - В ГОТЕЛІ В ЦЕНТРІ МІСТА

€ 30

€ 30

20 ХВ

ВІД МАД - У ЦЕНТР

€ 30

€ 30

20 ХВ

ВІД МАД - НА ГОЛОВНИЙ АВТОБУСНИЙ ВОКЗАЛ

€ 35

€ 35

18 МІН

ВІД МАД - НА Ж / Д ВОКЗАЛ CHAMARTIN

€ 35

€ 35

15 ХВ

ВІД МАД - У ТОЛЕДО

€ 108

€ 130

1h 05 МІН

ВІД МАД - У Сеговії

€ 120

€ 140

1h 40 МІН

ВІД МАД - У Аранхуес

€ 70

€ 90

48 МІН

ВІД МАД - НА Ж / Д вокзал Аточа

€ 35

€ 35

20 ХВ

Mario Lavreti

Feb. 2018

I used Welcome Pickups twice. On time and english speaking drivers.

зручність

Таксі доступні 24/7, тому незалежно від того, в який час ви приходите в аеропорт, ви завжди можете взяти таксі. Це також найшвидший спосіб дістатися до місця призначення, тому, якщо ви в поспіху, таксі-кращий варіант.

Примітка редактора

Таксі, безумовно, найшвидший і зручний варіант. Проте, тарифи можуть бути досить високими. Якщо ви хочете втекти з галасливого аеропорту і дістатися до місця призначення як можна швидше, тоді візьміть таксі. Якщо у вас є час, то краще вибрати інший вид транспорту.

Корисні поради

Таксі в Мадриді можуть вмістити до 4 осіб з 3-ма місцями багажу Для пасажирів більше 4 або більше ніж з 3 місцями багажу ви повинні замовити мікроавтобус Якщо ви прямуєте за межі міського кільця, переконайтеся, що таксометр включений Вимога про підвищену плату за наднормативний багаж - це незаконно Шлях з аеропорту Мадрида до центру міста займає 20 хвилин

Як дістатися з аеропорту Мадрида до центру міста на метро

Якщо ви залишаєтеся на кілька днів, і у вас не більше одного місця багажу, то метро може бути вашим кращим варіантом транспорту. Аеропорт Мадрид-Барахас безпосередньо пов'язаний метро з центральним вокзалом Мадрида. На жаль, метро не працює після 1:30.

Скільки коштує метро від аеропорту Мадрид-Барахас до центру міста?

Вартість квитка в одну сторону - 3 євро. На кожній станції метро є квиткові автомати, як в аеропорту, так і на міських станціях.

Фотографії (4)

Метро в аеропорту Барахас

вартість

3 €

тривалість поїздки

22 хвилини

Середній час очікування становить 5 хвилин.

Метро працює з 6:00 до 1:30

Де я можу знайти метро?

Станція метро розташована всередині аеропорту Мадрид-Барахас з двома різними станціями в терміналі 2 і терміналі 4. Таким чином, якщо ви приходите в термінал 1 або 3, Ви можете сісти на безкоштовний автобус і відправитися або в термінал 2, або в термінал 4.

зручність

До метро дуже легко дістатися, так як воно розташоване прямо в аеропорту. Основна гілка, яка йде до аеропорту Мадрид-Барахас під номером 8. Ця лінія № 8 також з'єднана з гілками метро №№ 6,10, 9, 4, так що ви можете дістатися до більшості станцій метро в Мадриді.

Примітка редактора

Метро йде безпосередньо і коштує дуже дешево. Це відмінний варіант, якщо у вас мало багажу, або якщо у вас обмежений бюджет.

Корисні поради

На кожній станції метро є квиткові автомати, як в аеропорту, так і на міських станціях Будьте пильні з вашими особистими речами, не залишайте їх без нагляду Перш ніж ви вирішите скористатися метро, ​​переконайтеся, що ваш готель знаходиться поруч зі станцією метро Метро не працює після 1:30

Як дістатися з аеропорту Мадрида до центру міста на поїзді

Національна Залізнична компанія Іспанії управляє лінією C-1 від і до аеропорту Мадрида. Поїзд робить 5 зупинок: станція Chamartín, станція Nuevos Ministerios, Центральний залізничний вокзал Аточа, станція Méndez Álvaro і станція Príncipe Pío. Не рекомендується вибирати поїзд в якості варіанту транспорту, особливо якщо ви приходите з терміналів 1, 2 або 3.

Скільки коштує поїзд від аеропорту Мадрида до центру міста?

Місцевий поїзд (RENFE) коштує 2,6 € за квиток в одну сторону.

Фотографії (4)

поїзд Renfe

вартість

2.6 €

тривалість поїздки

27 хвилин

Час очікування становить від 5 до 15 хвилин в залежності від часу доби.

Потяги ходять з 6:00 до 23:33

Де я можу знайти цей поїзд?

Потяг прибуває в термінал 4, тому, якщо ви приходите в термінал 1,2 або 3, вам потрібно сісти на внутрішній автобус і відправитися в термінал 4 на -1 поверсі.

зручність

Якщо ви приходите в термінал 1 або 2, вам знадобиться багато часу, щоб дістатися до залізничного вокзалу аеропорту Мадрид-Барахас. Від цих терміналів вам потрібно взяти трансфер до аеропорту, який забирає багато часу і буде дуже напруженим.

Примітка редактора

Подорож на поїзді далеко не ідеально. Це незручно, і це не найбезпечніший варіант щодо вашої речей. Проте, по шляху в центр, ви подивіться дивовижні види про місто Мадрид і його околицях.

Корисні поради

Кожен квиток дійсний тільки протягом 2 годин після покупки квитка Майте на увазі, що останній поїзд відправляється з аеропорту Мадрида о 23:33 Тримайте ваші особисті речі біля себе

Як дістатися з аеропорту Мадрида до центру міста на автобусі

Від аеропорту Мадрид-Барахас до центру Мадрида курсує цілодобовий експрес-автобус. Автобус жовтого кольору і має 3 зупинки в аеропорту Барахас, термінали T4, T2, T1.
У денний час автобус зупиняється на зупинках O'Donnell, Plaza de Cibeles і на ж / д вокзалі Аточа, а в нічний час автобус зупиняється тільки на O'Donnell and Plaza de Cibeles.

Скільки коштує автобус від аеропорту Мадрида до центру міста?

Квитки коштують 5 євро на людину і можуть бути придбані в автобусі. Автобуси приймають тільки готівку.

Фотографії (4)

Експрес автобус Аеропорту

вартість

5 €

тривалість поїздки

50 хвилин

Час очікування між автобусами становить 15 хвилин.

Експрес-автобус ходить цілодобово

Де я можу знайти цей автобус?

Експрес-автобус зупиняється біля терміналів 1, 2 і 4. Якщо ви прибуваєте в термінал T3, у вас є можливість скористатися безкоштовним трансфером від / до всіх терміналів аеропорту. Вам потрібно зловити цей трансфер або дійти до терміналу T2.

зручність

Експрес-автобус працює 24/7, і це означає, що незалежно від того, в який час ви приходите, ви можете сісти на автобус до центру Мадрида. Однак, якщо ви приземлилися в термінал 3, то вам потрібно скористатися внутрішнім трансфером в інший термінал. Оскільки автобус зупиняється тільки на 3 зупинках в центрі, можливо Вам буде важко дістатися до потрібного місця.

Примітка редактора

Якщо Ви не поспішайте, щоб дістатися до місця призначення, то це може бути відмінним варіантом транспорту. Автобуси курсують щодня, а з вікон відкривається чудовий вид на місто. Єдиним недоліком є ​​те, що він займає вдвічі більше часу, ніж всі інші варіанти.

Корисні поради

Автобусна зупинка O'Donnel має з'єднання з лінією метро №6 автобусна зупинка Plaza Cibeles має з'єднання з лінією метро №2 Автобусна зупинка на ж / д вокзалі Atocha має з'єднання з лінією метро №1 Вночі автобус не ходить до залізничного вокзалу Аточа Квитки можна придбати тільки готівкою

Трансфери Welcome Pickups

Забронюйте навченого, англомовного таксиста, щоб він забрав вас за тією ж ціною, що і звичайне таксі на лінії

Ви будете почувати себе більш розслабленим, знаючи, що хтось чекає вас, замовивши вітальний трансфер. Як тільки ви прибудете в аеропорт, вас зустріне водій. Він чекатиме вас в терміналі прибуття з табличкою, на якій буде ваше прізвище. Ваш водій допоможе Вам з багажем і ви разом направитеся до автомобіля. По дорозі в готель, він може дати вам кілька порад і рекомендацій про те, що робити під час відпустки в Мадрид. Наші водії ретельно відібрані і вільно говорять по-англійськи. Не потрібно турбуватися про проблеми непорозуміння з місцевими таксистами по шляху вашого призначення. Розслабтеся і насолоджуйтеся поїздкою.

Кращі водії

Ретельно відібрані англомовні водії

моніторинг польотів

Водії завжди вчасно

якісна підтримка

Підтримка по електронній пошті і по телефону в режимі 24/7

Безкоштовна скасування

Змінити або скасувати трансфери

Забронювати трансфер з Welcome Pickups

Часто задавані питання

Як далеко знаходиться аеропорт Мадрида від центру міста?

Аеропорт Мадрида-Барахас знаходиться в 18 км від центру Мадрида. Найшвидший варіант транспорту доставить вас туди за 20 хвилин.

Скільки коштує таксі від аеропорту Мадрида до центру міста?

Таксі в аеропорту Мадрид-Барахас оплачуються за фіксованою ставкою. Вартість поїздки в центр міста складе 30 євро. Однак, якщо вам потрібно за межі центрального кільця, інша частина поїздки буде стягуватися за таксометром.

Де знаходиться центр Мадрида?

Центр Мадрида - це район під назвою Sol (Сіль), поруч з театром Calderon (Кальдерон) і центральним автовокзалом Carretas - Puerta del Sol (Карретас - Пуерта-дель-Соль).

Збережіть статтю на потім або поділіться нею з друзями

Що ще ви можете зробити в Мадрид

Де знаходиться центр Мадрида?
Скільки коштує автобус від аеропорту Мадрида до центру міста?
Скільки коштує таксі від аеропорту Мадрида до центру міста?
Де знаходиться центр Мадрида?

Новости