Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Настя Рибка і Алекс Леслі давали секс уроки в Таїланді: як вони проходили, Оглядач

Російський секс-тренер Алекс Леслі і його вихованка, фігурантка скандалу з олігархом Олегом Дерипаскою, модель Настя Рибка, які опинилися у в'язниці Таїланду за нелегальну роботу, брали за свої секс-курси 1,4 тис. доларів.

Про це передає Bangkok Post з посиланням на заступника начальника відділення поліції провінції Чонбурі Таватчай Нонгбуа.

Про росіян, які організували на тайському курорті "інститут сексуальних наук і використовували кімнату в готелі в Паттайя, щоб навчати співвітчизників сексуальним технікам", поліції розповів співробітник, що працює під прикриттям.

Тривалість таких курсів становила чотири дні, а їх вартість - 45 тисяч батів (близько 1,4 тисячі доларів). За ці гроші жінок, які прийшли на курси, навчали технікам задоволення чоловіків, а також навику пошуку забезпеченого чоловіка. Крім того, на курсах роздавали книги з докладним описом сексуальних технік, повідомила поліції одна із затриманих.

Настя Рибка і Алекс Леслі

КНК Медіа

Відзначимо, що імміграційна поліція Таїланду підтвердила, що депортує і внесе в чорні списки 10 росіян, яких затримали в Паттайї за проведення секс-тренінгів.

Нагадаємо, що заарештованих в Таїланді, серед яких вісім росіян, одна громадянка Білорусі та латвієць, звинувачують у нелегальній трудовій діяльності на території Таїланду. Вони в якості інструкторів проводили нелегальний тренінг, за який брали з учасників гроші.

Їм загрожує тюремне ув'язнення терміном до двох років і / або штраф до трьох тисяч доларів, депортація з Таїланду з внесенням в чорний список, що позначає заборону в'їзду в країну на десять років.

Як повідомляв "Обозреватель", в мережі з'явилося відео затримання Рибки, Леслі і ще вісьмох росіян.

Чи не набридаємо! Тільки найважливіше - підписуйся на наш Telegram-канал

Новости