Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

В Ізраїлі страйкують відразу три авіакомпанії, рейси з України скасували

  1. Орфографічна помилка в тексті:

22 квітня 2013, 16:40 Переглядів: 22 квітня 2013, 16:40 Переглядів:   В Ізраїлі масово страйкують авіаперевізники

В Ізраїлі масово страйкують авіаперевізники. Фото: & nbsp; aviatablo.ru & nbsp ;.

Ізраїльська авіакомпанія El Al повідомила про скасування всіх сьогоднішніх рейсів, в тому числі - з України. Причиною стала страйк профспілки авіакомпаній Ізраїлю після того, як керівництво країни оприлюднило наміри вступити в "Відкрите небо", пише справа .

Робочі комітети авіакомпаній El Al, Arkia і Israir проводять загальний страйк у зв'язку з наміром уряду Ізраїлю затвердити угоду "Відкрите небо", підписану з Європейським Союзом ще влітку минулого року.

Відкриття неба для іноземних перевізників серйозно загострило б конкуренцію і знизило ціни на авіаквитки. Дивлячись на сьогоднішні ціни авіакомпаній Ізраїлю, стає зрозуміло, чому вони страйкують. Квиток Тель-Авів - Київ обійдеться туристу не менше ніж в $ 400 за переліт економ-класом.

Читайте також: В Україні скасовують авіарейси через страйк Lufthansa

За інформацією онлайн-табло аеропорту "Бориспіль", вчора був скасований рейс на Тель-Авів, який повинен був вилетіти о 23:05 за київським часом.

"На сьогодні всі рейси авіакомпанії Ель Аль скасовані через страйк профспілок ізраїльських авіакомпаній. Ель Аль на даний момент пропонує перенесення вильотів до 30 квітня включно без штрафів і повернення квитків без штрафів", - йдеться в офіційному повідомленні авіакомпанії.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "В Ізраїлі страйкують відразу три авіакомпанії, рейси з України скасували". інші Новини транспорту дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости