Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Ласкаво просимо на Аляску: інтерв'ю з якутянкой Марією Едмундс

  1. "Сполучення між Аляскою і Камчаткою значно спростилося"

З 2012 року авіакомпанія «Якутія» виконує щотижневі літні рейси з Анкоріджа, штат Аляска в Петропавловськ-Камчатський. З 2015 року рейси виконуються з подальшим перельотом до Якутська.

На фото: ЯКУТЯНКА МАРІЯ Едмундс

Польоти особливо стали зручні для багатьох далекосхідників і сибіряків, які проживають на Алясці і в штатах західного узбережжя США - рейси авіакомпанії "Якутія" дозволили багатьом сім'ям запросити своїх батьків і родичів з Росії, яким було довго долати шлях в Америку через Європу чи Азію з численними пересадками і очікуваннями в аеропортах. Політ з Анкоріджа до Петропавловська-Камчатського з авіакомпанією «Якутія» скоротив час у дорозі до 4 годин 20 хвилин. Ми розмовляємо з нашої колишньої співвітчизницею, якутянкой, Марією Едмундс, яка нині проживає в Анкориджі, штат Аляска.

В: Розкажіть трохи про себе. Як Ви опинилися на Алясці?

Як Ви опинилися на Алясці

НАЦІОНАЛЬНИЙ ПАРК Дена. ФОТОГРАФ: BRIAN ADAMS, АСОЦІАЦІЯ ІНДУСТРІЇ ТУРИЗМУ Аляски.

На Алясці я давно, вже майже 25 років. Тут навчалася, вийшла заміж, працюю проектним менеджером. Аляска дуже нагадує Якутії і Далекий Схід своїй природою і погодою. Так що з самого початку я відчула себе як вдома.

В: Скільки раз Ви або Ваші родичі вже літали в Якутськ цими рейсами?

Я літала цим рейсом тільки один раз, але моя мама літає щоліта. І багато моїх знайомих користуються цим зручним рейсом.

В: Розкажіть, будь ласка, чим Ви порадите зайнятися і що подивитися на Алясці?

В: Розкажіть, будь ласка, чим Ви порадите зайнятися і що подивитися на Алясці

SPACE NEEDLE - КОСМІЧНА ИГЛА, СИМВОЛ Сіетлі | ФОТО: ЮЛІЯ МІШИНА

Неможливо перелічити всі пам'ятки Аляски! Залежно на скільки часу у вас відпустка. Є різні денні тури і екскурсії. Міста на Алясці невеликі, зупиніться в центрі міста на день-два. Можна відвідати музеї та ресторани, а потім поїхати на природу. Раджу орендувати машину.

Рекомендую Національний парк Denali або денної круїз в Prince William Sound. Тим, хто цікавиться риболовлею, рекомендую купити рибальську ліцензію і поїхати в Кенан. У Фербенксе, якщо можливо, проведіть час з будь-якої сім'єю. Люди там дуже теплі, і ви побачите, як живуть аляскінци. Там же можна з'їздити на гарячі джерела в Chena Hot Springs, скупатися і відпочити.

В: Які рекомендації Ви можете дати російським туристам подорожуючим на Аляску?

"Сполучення між Аляскою і Камчаткою значно спростилося"

Літо - найпрекрасніша пора на Алясці. Скориставшись рейсом авіакомпанії "Якутія", вже як би одна рекомендація виконана - відвідати Аляску влітку. Туристичний сезон буде в самому розпалі. Якщо зупиняєтеся в Анкориджі, то у вихідні, починаючи з п'ятниці, буває дуже багато різних відкритих музичних фестивалів і концертів в центрі міста.

В: Чи легко з Аляски дістатися до інших популярних туристичних напрямків США, які могли б бути цікаві російських туристам?

З Анкоріджа є багато безупинних рейсів в різні точки США: Сіетл, Лас-Вегас, Лос-Анджелес, Чикаго ... Також можна злітати і на Гаваї!

AirRussia

Як Ви опинилися на Алясці?
В: Скільки раз Ви або Ваші родичі вже літали в Якутськ цими рейсами?
В: Розкажіть, будь ласка, чим Ви порадите зайнятися і що подивитися на Алясці?
В: Які рекомендації Ви можете дати російським туристам подорожуючим на Аляску?
В: Чи легко з Аляски дістатися до інших популярних туристичних напрямків США, які могли б бути цікаві російських туристам?

Новости