Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Риболовно-мисливська база "Маєток Чернових" (Сонячний берег)

  1. Вартість розміщення:
  2. У вартість включено:
  3. Опис розміщення:
  4. Опис риболовлі:
  5. Опис полювання:
  6. Опис підводного полювання:

Харабалінський район Астраханській області, в чотирнадцяти кілометрах від райцентру (Харабали) на території хутора сазанами кут, розташувалася перспективна риболовно-мисливська база "Маєток Чернових" (Сонячний берег).

Після приїзду до нас, ви опиняєтеся в приголомшливому місці невимовної краси, з прекрасним піщаним пляжем, водними гладями, прибережними лісами і густими заростями очерету. На шести гектарах землі побудовані комфортабельні дерев'яні будиночки, що зберігають в своїх стінах чарівний аромат натурального дерева, оточені прекрасними квітковими клумбами. Кожен будиночок обладнаний невеликий верандою в сільському стилі, внутрішнє оформлення виконане за останнім словом техніки, тут панує комфорт і затишок.

Недалеко від розташованого поруч вала, всього в 40 метрах від нашої території, погляду наших гостей відкриваються біло-жовті оксамитові піски, вабить своїм плескотом і водною гладдю річка Ахтуба, в якій риба ловиться протягом всього року.

Поснідати, пообідати і повечеряти можна в великому, площею 110 кв.м, облаштованому кафе. Домашня кухня і різноманітне меню приємно здивують наших гостей. А ввечері, після бурхливого, сповненого вражень дня, допоможе розслабитися і привести почуття в духовну рівновагу російська лазня, з парною і душовою кабіною.

Вартість розміщення:

Тип розміщення Вартість c людини в добу Рубаний дерев'яний будинок 750 руб Комфортабельний вагончик 650 руб Намет 450 руб

У вартість включено:

3-х разове харчування - 550 рублів з людини в добу

Опис розміщення:

На території бази розташовані: дерев'яні рубані будинки, наметове містечко, комфортабельні вагончики, стоянка для автомобілів, кафе, російська лазня, обладнані мангал і коптильня. Причал для човнів бази і гостей.

Проживання в комфортабельному вагончику з кондиціонером.

Проживання в комфортабельному вагончику з кондиціонером

Вагончики 2х місцевий, 3х місний, 4-місний.

  • ліжко комплект (включаючи білизна)
  • тумбочка приліжкова
  • стіл обідній зі стільцями
  • холодильник
  • телевізор

фото 1 , фото 2 , фото 3 .

Проживання в дерев'яному рубаною будинку.

Проживання в дерев'яному рубаною будинку

Проживання 4 6 осіб. (Будинок розміром 6х6 метри, веранда 6х2 метра)

  • ліжко комплект (включаючи білизна)
  • тумбочка приліжкова
  • стіл обідній зі стільцями
  • холодильник
  • телевізор
  • Спліт-система

фото 1 , фото 2 , фото 3 , фото 4.

Ми вміємо організувати дозвілля на вищому рівні. Серед інших послуг, вас чекає:

  • комфортне розміщення;
  • повноцінне триразове харчування;
  • прокат плавзасобів;
  • єгерське обслуговування;
  • послуги російської лазні (сауни);
  • автостоянка на території бази;
  • обробка та приготування страв з ваших трофеїв;
  • трансфер з м Астрахань на базу "Маєток Чернових" (і назад).

Ми чекаємо вас до себе і повірте, ви не залишитеся байдужим. Наше гостинність залишиться у вашому серці.

Опис риболовлі:

Опис риболовлі:

Можливості для риболовлі в Харабалінском районі Астраханської області не обмежені - могутня російська ріка Волга зі своїми незліченними протоками, блакитним намистом озер ильменей, хитросплетенням єриків і островів, з річкою-сестричкою Ахтубой утворила справжні водні джунглі - роздолля для фанатів рибної ловлі.

Рекордні екземпляри вусатого хазяїна глибин - сома, бронзові сазани - назва населеного пункту присвоєно не дарма, жерех, судак, щука і окунь, незліченні зграї чехоні - все це і багато іншого ви не тільки побачите на власні очі, але і з великим задоволенням відвезете додому.

Соми тут дійсно величезні - трофеєм в 50 кг нікого не здивуєш, ну а якщо вже взяли досвідченого вагою за 100 кг, то ще невідомо, хто кого піймав.

Соми тут дійсно величезні - трофеєм в 50 кг нікого не здивуєш, ну а якщо вже взяли досвідченого вагою за 100 кг, то ще невідомо, хто кого піймав

Окунь, розміри якого теж вельми значні. Середня вага судака і жереха становить 3-5 кг, а окремі екземпляри витягають на 10-12 кг.

Досвідчені співробітники підкажуть вам самі уловисті місця, снасті і прикорм. Так само допоможуть зберегти в цілості спіймані трофеї і транспортувати їх на базу.

Опис полювання:

Околиці бази "Маєток Чернових" представляють собою так само щедре мисливське угіддя. Сезон полювання починається восени, з третього тижня вересня, і триває по останній тиждень листопада.

Величезні зграї гусей, бакланів, качок, чирков, нирків і інших пернатих мешканців довгий час залишаються абсолютно байдужими до появи цікавого гостя і лише при наближенні піднімаються з шумом, бризками і обуреним грюканням крил. Крім того, тут можна зустріти вовка, лисицю, зайця, єнотовидного собаку, так що на березі так само є за ким прогулятися з рушницею.

Добра порада не буде зайвим як для бувалих мисливців, і вже тим більше для початківців. Наші єгеря не тільки його із задоволенням дадуть, але і допоможуть в обробленні, транспортуванні та збереженні добутого.

Опис підводного полювання:

Опис підводного полювання:

Різноманітність глибин в безпосередній близькості до бази ( дивіться карту глибин ), Обриви і яри до 25 метрів і доступність руслових бровок, дозволяють без особливих зусиль насолодитися чудовою підводним полюванням.

Зараз ви перебуваєте всього в парі кліків від того, щоб стати не просто нашим клієнтом, нашим гостем і навіть другом!

Ми з радістю надаємо вам інформацію про основні та додаткові послуги нашої турбази!

Ми з радістю надаємо вам інформацію про основні та додаткові послуги нашої турбази

Зрозуміло, ви можете уважно розглянути фотографії з нашого фотоальбому - так ваше уявлення про умови проживання і відпочинку буде значно повніше!

Бажаємо вам чудового відпочинку на берегах туристичної бази "Маєток Чернових"!

Карта проїзду на риболовно - мисливську базу "Маєток Чернових" - фото 1 , фото 2 .

На території бази Ви можете скористатися такими послугами »» »

Новости