Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Експерт тижня: Екскурсійні і комбіновані тури в Марокко

  1. Експерт Сергій Орєхов фахівець з Марокко відділу розвитку компанії ANEX TOUR Експерт по країні:...
  2. Питання читачів і відповіді експерта

Експерт Сергій Орєхов

фахівець з Марокко відділу розвитку компанії ANEX TOUR фахівець з Марокко відділу розвитку компанії   ANEX TOUR   Експерт по країні: Експерт по країні:

25.03.2014 - 30.03.2014

Екскурсійні і комбіновані тури в Марокко

Туроператор «Анекс тур», успішно вийшов на марокканський ринок в минулому році, в цьому сезоні приготував своїм клієнтам нову пропозицію щодо напрямку. Крім отримали популярність пляжних турів в Агадір, «Анекс Тур» пропонує зробити приголомшливе подорож по історичним містам Королівства.

Питання читачів і відповіді експерта

Анна З. (турагентство незалежне), Брянськ

27.03.2014 17:01

Питання: Сергій, здрастуйте! Я до вас ще з усякою дрібницею пристану - про Марокко (поки що!) Не дуже в курсі, а з питаннями різними пристають. Я правильно розумію, що харчування програма забезпечує, і питання середнього чека на (пожерти) повечеряти не варто? - це здорово, до речі. А за скільки, скажімо, напої - і до речі, як там з алкоголем? Ну і інший "чек на дурницю" - перекушування, сувеніри. Скільки коштів на сім'ю вважати, щоб не було сумно?

Відповідь: Анна, здрастуйте. Так за програмою харчування повний пансіон і питання на "пожерти" знімається. Щодо алкоголю. У Марокко місцеві напої хорошої якості, як міцні так і вино і пиво. Вартість дійсно адекватна. Середній чек на "дурницю" важко сказати, адже все залежить від того які сувеніри купують, можна купити магнітик за пів євро а можна і за 5 євро, вибір великий. Так-же і з напоями і "перекушуваннями".

Зена (інше), Москва

27.03.2014 13:42

Питання: І ще одне запитання не зовсім по темі екскурсійного туру. Чи є можливість організувати корпоративний тур в Агадір на день народження компанії, людина на 50? З культурною програмою по країні і тематичним заходом?

Відповідь: Да конечно, ви можете зв'язатися зі мною по електронній пошті: [email protected] або зателефонувати по робочому телефону, додатковий 1145

Зена (інше), Москва

27.03.2014 13:36

Питання: Сергій, добрий день! Дуже цікавий тур. Як Ви думаєте, можу я взяти з собою сина 12 років? Ніколи його не брала в екскурсійні тури, хочу спробувати почати просвіщати з Марокко)))

Відповідь: Добрий день, чому немає, вже дорослий щоб побачити такі цікаві міста.

Євгенія Онопко, Низу, Коломна

26.03.2014 18:55

Питання: Сергій, добрий вечір! А ця екскурсійна програма з якимись конкретними датами старту або як очікується?

Відповідь: Євгенія, добрий день. Початок програм щовівторка, п'ятниця починаючи з 29.04

Ірина (інше), Москва

26.03.2014 14:42

Питання: Сергій, здрастуйте! У мене трохи дивне запитання, але сподіваюся проконсультуєтеся. Бачу, екскурсійна програма насичена і цікава, а навантаження на туристів яка, ноги після неї тягають? Проблема в тому, що думаю подібний тур в подарунок мамі придбати, а мамі років вже чимало, чи витримаємо? Так, і яка там різниця в часі?

Відповідь: Ірина, добрий день. Різниця в часі - 4 години. Що стосується екскурсійної програми, то вона дійсно досить насичена. Але треба враховувати, що пам'ятки зосереджені зазвичай в центральній частині міста, я не можу сказати, що в процесі огляду покриваєте величезні відстані.

Дарина, Саратов

26.03.2014 12:16

Питання: Сергій, хоча б приблизно зорієнтуйте на рахунок погоди в Агадир, яка може очікувати туристів в травні. В інтернеті інфа настільки різна, що не знаєш що і думати, а погода це головне питання для пляжного відпочинку. Одні пишуть, що в травні нормально, але влітку вже спека неймовірна, це правда?

Відповідь: Дар'я, добрий день. Я сам був в травні в Агадире. Днем трохи більше 20 градусів можна спокійно засмагати. Вода в океані ще прохолодна, принаймні для мене. Неймовірною спеки там немає, тому що це Атлантика і клімат тут м'який.

Яна (інше), Москва

25.03.2014 18:42

Питання: Сергій, здрастуйте! А чисто пляжні тури по Марокко пропонуєте? Або це "не те" напрямок?

Відповідь: Яна, добрий день! Звичайно, ми пропонуємо тури на відпочинок в Агадір. Власне, в минулому сезоні ми починали працювати на даному напрямку з таким продуктом. Марокко - підходяще напрямок з точки зору відпочинку на пляжі. В силу того, що це узбережжі Атлантичного океану, там дуже м'який клімат. Прекрасні піщані пляжі. Дуже доброзичливі люди і прекрасний сервіс. Насправді можна багато розповідати і перераховувати переваги, я думаю вам треба просто з'їздити туди.

Крістіна (рекламне агентство в туризмі)

25.03.2014 16:01

Питання: Підкажіть, будь ласка, чи збираєтеся ви якось рекламувати в цьому році напрямок? Якщо так, то які інструменти будете для цього використовувати?

Відповідь: Христина, добрий день. Дане питання не відноситься до обговорюваної теми. З усіх питань ви можете зв'язатися з PR менеджером компанії.

Марина

25.03.2014 11:50

Питання: Спасибі за відповідь про валюту. Ще таке питання, підкажіть, наскільки можна в магазинах, лавках, кафе і ресторанах в Агадире розраховуватися кредиткою?

Відповідь: Карти приймаються практично повсюдно. Звичайно є винятки як і в інших країнах.

Настя, Велл (турагентство мережеве), Москва

25.03.2014 11:48

Питання: Цікавить питання в яких готелях є можливість приєднання до бездротового інтернету WI-Fi? Якщо платно, то скільки беруть? В Єгипті, наприклад, деякі готелі заламують такі астрономічні ціни, що туристи сахаються і купують сім-карти у місцевих мобільних провайдерів і користуються мобільним інтернетом. Як з цим в Марокко? Спасибі за відповідь.

Відповідь: Добрий день. У багатьох готелях м Агадір є доступ в інтернет в лобі - барі. Як правило, безкоштовний. У номерах платний. За вартістю, на жаль, зараз не можу відповісти, але вартість абсолютно адекватна. Настя, уточнив за вартістю доступу до інтернету в номерах - не більше 5 євро за 30 хв. Наведу ще кілька варіантів готелів Агадира з безкоштовним Wi-Fi на всій території. П'ятизіркові - Sofitel Thalassa & SPA, Sofitel Agadir Royal Bay. Чотиризіркові - Odyssee Park, RIU Tikida, Atlas Amadil Beach. Тризіркові - Omega Hotel, Atlantic.

Марина, Апельсин, Москва

25.03.2014 11:27

Питання: Як в Марокко з обміном валюти? Чи є місця, де не варто міняти? Як там взагалі з обмінниками, не дурять з курсами? Краще йти в банк або є якісь ще контори? Що краще брати долари або євро? Спасибі за відповідь.

Відповідь: Добрий день. Абсолютно ніяких проблем з обміном валюти не існує. Ви можете поміняти гроші як в аеропорту після прильоту, так і в обмінних пунктах в містах. Курс заявлений всюди офіційний. З собою ви можете брати як долари, так і євро.

Марія 1001 тур, Саранськ

25.03.2014 11:12

Питання: Сергій, якщо брати комбінований тур тиждень відпочинок + тиждень екскурсійна, наскільки комфортабельні автобуси у вас там? І в яких містах і готелях передбачаються ночівлі? Яке харчування під час екскурсійної тижні? Чи не знайшли це у вас на сайті.

Відповідь: Добрий день. За програмою все переїзди здійснюються на автобусах туристичного класу з кондиціонером та іншими зручностями. Міста і список готелів, в яких зупинятимуться туристи, ви зможете знайти на сайті в найближчі 2-3 дні. Протягом всієї програми харчування повний пансіон.

Аліна (турагентство незалежне)

25.03.2014 11:10

Питання: Добрий день! Підкажіть, будь ласка, чи є у Вас на даний момент програми, що поєднують пляжний і екскурсійний туризм в Марокко?

Відповідь: Добрий день, Аліна! Так звичайно є. Це комбіновані тури: 8 днів екскурсійна програма, плюс 8 днів відпочинку в обраному вами готелі в Агадире. Також існує варіант короткої екскурсійної програми на 4 дня Марракеш + Ес-Сувейра. Після даної програми можна залишитися на відпочинку на період, який Вас цікавить від 11 днів і менше.

Світлана, Калейдоскоп, Н.Новгород

25.03.2014 10:57

Питання: Сергій, здрастуйте. Якщо брати два готелі Atlas Almohades і Beach Albatros Agadir, то який із них більше підходить для сім'ї з дітьми дошкільного віку? На сайті написано, у готелів шматок муніципального пляжу, наскільки облаштований цей пляж і на якій відстані від готелів? І що в цих готелях включає в себе система All inclusive? Дякуємо.

Відповідь: Світлана, добрий день. Спочатку треба враховувати, що в готелях Агадира не так розвинений сервіс для дітей як, наприклад, в готелях Єгипту або Туреччини. У готелях про які ви запитуєте є дитячий майданчик, няня за запитом. У ресторані дитячі крісла і меню. Найбільш відповідний готель для відпочинку з дітьми Iberostar Founty Beach. У даного готелю Family concept. Уздовж всіх готелів в Агадире променад між готелями і пляжем. Тобто буквально в 2 кроках. Пляжі біля готелів повністю обладнані і для гостей готелю безкоштовні.

Анна З. (турагентство незалежне), Брянськ

25.03.2014 10:25

Питання: Сергій, здрастуйте! Цікава пропозиція - а як організовано перевезення між містами? І скільки у туристів залишається вільного часу після екскурсіонки - вони вічно про це запитують?

Відповідь: Добрий день. Трансфер по всій програмі організований на автобусах туристичного класу з кондиціонерами та іншими зручностями. Екскурсійна програма практично у всіх містах вибудувана таким чином, щоб у туристів завжди залишався вільний час. За практиці програма закінчується приблизно о 16:00.

Я правильно розумію, що харчування програма забезпечує, і питання середнього чека на (пожерти) повечеряти не варто?
А за скільки, скажімо, напої - і до речі, як там з алкоголем?
Скільки коштів на сім'ю вважати, щоб не було сумно?
Чи є можливість організувати корпоративний тур в Агадір на день народження компанії, людина на 50?
З культурною програмою по країні і тематичним заходом?
Як Ви думаєте, можу я взяти з собою сина 12 років?
А ця екскурсійна програма з якимись конкретними датами старту або як очікується?
Бачу, екскурсійна програма насичена і цікава, а навантаження на туристів яка, ноги після неї тягають?
Проблема в тому, що думаю подібний тур в подарунок мамі придбати, а мамі років вже чимало, чи витримаємо?
Так, і яка там різниця в часі?

Новости