Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Реєстрація на рейси в аеропорту

  1. Виберіть тип облікового запису Стати учасником програми Finnair Plus і використовуйте ексклюзивні...
  2. Навчальне відео
  3. Реєстрація на рейси з вильотом на наступний день
  4. пріоритетна реєстрація
  5. РЕЄСТРАЦІЯ НА стикувальних рейсів
  6. РЕЄСТРАЦІЯ ГРУП

Виберіть тип облікового запису

Стати учасником програми Finnair Plus і використовуйте ексклюзивні пропозиції та переваги будинку і за кордоном або створіть Finnair Account для прискорення бронювання авіаквитків і зручного доступу до всієї інформації на сайті Finnair.com.

Збережіть свої особисті дані для прискорення процесу бронювання Включено Включено Переглядайте коротку інформацію про всіх майбутніх рейсах Включено Включено Керуйте своїми настройками Включено Включено Заробляйте бали Finnair Plus і використовуйте їх для покупки квитків, підвищення класу обслуговування і багато чого іншого Виключено Включено Отримуйте ексклюзивні пропозиції для учасників, вигідні пропозиції на авіаквитки і запрошення на заходи Виключено Включено Оцініть пропозиції і переваги більш ніж 150 наших парт еров по всьому світу Виключено Включено

або

Закрити діалогове вікно

Якщо ви не пройшли онлайн-реєстрацію на рейс до прибуття в аеропорт, ви можете зареєструватися в одному з кіосків самостійної реєстрації в аеропорту. Якщо в аеропорту немає кіосків самостійної реєстрації, ви можете пройти реєстрацію на стійці реєстрації. Номери стійок реєстрації на рейс вказуються на інформаційних моніторах.

Відомості про час початку і закінчення реєстрації см. В розділі час реєстрації .

Зверніть увагу, що якщо ваш рейс виконується не компанії Finnair або Norra, вам необхідно пройти реєстрацію через онлайн-сервіс авіакомпанії, що виконує рейс, в кіоску самообслуговування або на стійці реєстрації цієї авіакомпанії.

РОЗТАШУВАННЯ КІОСКІВ САМОСТІЙНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ

  • Аеропорти Амстердама, Бангкока, Пекіна, Бергена, Біллунн, Брюсселя, Будапешта, Копенгагена, Франкфурта, Фукуоки, Женеви, Гетеборга, Гельсінкі, Гонконгу, Кефлавік, Киттиля, Лондона, Манчестера, Мюнхена, Оулу, Праги, Рейк'явіка, Рівному, Санкт-Петербурга , Стокгольма (Арланда), Стокгольма (Бромма), Таллінна, Тампере, Тромсе, Турку, Умео, Відня, Баші, Варшави і Цюріха.
  • Готель Hilton аеропорту Гельсінкі, поруч з терміналом 2.
  • Зал відправлення Arlanda Express на центральному вокзалі Стокгольма і центральний автобусний термінал Cityterminalen.
  • Залізничний вокзал Копенгагена
  • Залізничний вокзал Kowloon, Гонконг

Залізничний вокзал Копенгагена   Залізничний вокзал Kowloon, Гонконг

Навчальне відео

Подивіться відеоролик, щоб дізнатися, як пройти реєстрацію на рейс Finnair за допомогою кіосків самостійної реєстрації в аеропорту.

Реєстрація на рейси з вильотом на наступний день

В аеропорту Гельсінкі ви можете зареєструватися на рейс, що вилітає на наступний день, напередодні ввечері з 18:00 до 21:30. Один член сім'ї може зареєструвати багаж всієї родини за умови пред'явлення проїзних документів і квитків всіх членів сім'ї на цей рейс. Вечірня реєстрація економить час в день вильоту, оскільки, прибувши в аеропорт, вся сім'я може відразу пройти до пункту контролю безпеки.

пріоритетна реєстрація

Ви можете пройти реєстрацію на стійці пріоритетної реєстрації:

  • якщо ви купили квитки типу Business, Business Saver або PRO;
  • якщо ви є учасником програми Finnair Plus рівня Platinum, Gold або Silver.

РЕЄСТРАЦІЯ НА стикувальних рейсів

Finnair зареєструє ваш багаж до кінцевого пункту призначення, який вказаний у вашому квитку.

Якщо багаж не зареєстрований на стикувальний рейс, Вам потрібно буде його в зоні видачі багажу і зареєструвати на наступний рейс.

Якщо багаж не зареєстрований на стикувальний рейс, Вам потрібно буде його в зоні видачі багажу і зареєструвати на наступний рейс

РЕЄСТРАЦІЯ ГРУП

Пасажири, які подорожують групою, можуть заздалегідь пройти реєстрацію онлайн або за допомогою кіоску самостійної реєстрації.

Групи також можуть попросити турагента організувати для них спеціальну стійку реєстрації в аеропорту Гельсінкі.

Новости