Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

avtobus express v aeroport

  1. Інші автобусні маршрути

У Мадриді є автобусний маршрут, який з'єднує центр міста з аеропортом Адольфо Суарес Мадрид-Барахас. Автобус ходить 24 години на добу щодня, що дуже зручно для пасажирів, яким необхідно приїхати або виїхати з аеропорту в період з 1:30 ночі до 6:00 ранку.

Автобус «Exprés Aeropuerto» проїжджає свій маршрут приблизно за 30 хвилин (до терміналу Т1, через 5 хвилин до - Т2 і ще через 5 хвилин - до Т4). Автобус відправляється з кінцевої зупинки кожен 15-20 хвилин у денний час і кожні 35 хвилин у вечірній. Ціна проїзду - 5 євро . Оплату можна робити в салоні автобуса готівкою (до оплати приймаються банкноти не більше 20 євро) або безконтактним платежами (contactless): банківською картою або з мобільного телефону.

Кінцева зупинка маршруту - термінал Т4, також є зупинки на терміналах Т2 і Т1, вулиці О'донелл (на перетині з вулицею Доктор-Ескердо), площі Сибелес (зупинка нічних автобусів EMT, які називають «buhós») і станції Аточа (з 06 : 00 до 23:30).

Кінцева зупинка маршруту - термінал Т4, також є зупинки на терміналах Т2 і Т1, вулиці О'донелл (на перетині з вулицею Доктор-Ескердо), площі Сибелес (зупинка нічних автобусів EMT, які називають «buhós») і станції Аточа (з 06 : 00 до 23:30)

Експрес легко дізнатися по жовтої забарвленням. Автобус, місткість якого складає 88 пасажирів, обладнаний спеціальними стелажами для валіз, завдяки яким поїздка буде більш комфортною. Тут можна провозити будь-які види багажу (валізи, візки та дорожні сумки) вагою до 23 кг. Форма і розмір багажу повинні відповідати стандартам цивільної авіації. Багаж слід розміщувати в Солоне автобуса надійно, щоб не пошкодити його і не нашкодити іншим пасажирам. Перевезення багажу не передбачає додаткової оплати, вона включена в ціну квитка.

Це одне з найдешевших і зручних транспортних пропозицій в Європі і в світі, так як ми можемо дістатися до центру міста з аеропорту і навпаки всього за 5 євро тільки за 40 хвилин.

З більш детальною інформацією можна ознайомитися тут .

Інші автобусні маршрути

Крім автобуса-експреса туристи можуть доїхати до Барахаса з центру Мадрида на автобусі маршруту 200 від Авеніда де Америка і на маршруті 101 , Наступного від Канільехас через аеропорт до населеного пункту Барахас.

Ці послуги, як і всі інші поїздки на автобусних маршрутах, як і раніше не вимагають володіння мультикарта Tarjeta Multi.

Новости