Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Аеропорт в Стокгольмі

  1. аеропорт Арланда
  2. аеропорт Брома
  3. аеропорт Скавста
  4. аеропорт Вестерос


Стокгольм - столиця Швеції. До цього прекрасного міста відносяться 4 аеропорти, які розташовуються навколо нього. Далі будуть коротко розглянуті аеропорт Арланда, Скавста, Брома і Вестерос.

аеропорт Арланда

Арланда вважається головним міжнародним аеропортом в Стокгольмі. Він знаходиться в 40 км на північ від столиці Швеції. Аеропорт Арланда має 5 терміналів, 2 з яких відповідають за міжнародні рейси (2 і 5 термінал) і 2 відповідають за внутрішні рейси (3 і 4 термінал).
У порівнянні з подібними аеропортами, головний міжнародний аеропорт в Стокгольмі не найбільший, швидше за середніх розмірів. Однак за якістю обслуговування він ні чим не поступається. Аеропорт має: 20-30 виходів на посадку, приблизно 90 стійок для реєстрації, велика різноманітність магазинів, кафе і ресторани, кімнати для пасажирів бізнес-класу і багато іншого.
Дістатися до міста з аеропорту Арланда можна декількома способами:

  • Автобус - найбільш оптимальний варіант щодо ціни і комфорту. Ціна проїзду при покупці квитка в касі - у районі 100 SEK або приблизно 500 рублів. Варто додати, що при замовленні квитка через інтернет, його вартість буде трохи нижче, можна заощадити близько 15-20 SEK. Автобус, який доставить пасажира до центру міста, ходить кожні 20 хвилин.
  • Поїзд - більш дорогий спосіб дістатися до міста. Вартість квитка складає близько 250 SEK. Поїзд доставить пасажира на ж / д вокзал Central Station, який знаходиться в центрі міста.
  • Таксі - найбільш дорогий спосіб пересування. Вартість поїздки може досягати 500 SEK, це залежить від компанії перевізника. Також варто додати, що при попередньому замовленні можна отримати невелику знижку.

аеропорт Брома

Найближчий по розташуванню до міста аеропорт - 10 км на захід від Стокгольма. Аеропорт Брома здебільшого використовується для внутрішніх рейсів, але також він співпрацює з кількома європейськими перевізниками.
Щоб дістатися до міста, можна дістатися на автобусі, поїзді або таксі. Найдешевший варіант - це скористатися автобусом №152, який доставить пасажира до ж / д станції Sundbyberg, звідки на поїзді можна дістатися до центру міста. Всі разом це буде коштувати в районі 30 SEK.

аеропорт Скавста

Аеропорт співпрацює з відомими бюджетними перевізниками Ryanair і Wizzair. Від Стокгольма аеропорт знаходиться в 100 км на південь. Можна виділити 2 способи, як дістатися до міста:

  • Використовувати автобус - ціна квитка складе в районі 120 SEK, при замовленні через інтернет. Час в дорозі - 1 година 20 хвилин.
  • Використовувати автобус №515 або 715, який доставить пасажира до ж / д станції Nyköping, звідки на поїзді можна дістатися до центру міста. Час в дорозі буде тим же.

аеропорт Вестерос

Даний аеропорт відомий тим, що співпрацює з Лондонської компанією Ryanair. Розташовується аеропорт в 100 км на захід від столиці.
Дістатися до міста з аеропорту можна на автобусі, ціна квитка складе приблизно 120 SEK - при покупці через інтернет, і на 30 SEK дорожче - при покупці в касі.


Автор: ВОтпуск.ру
Дата публікації: 09.07.2014


Фотографії аеропорту Стокгольма

Популярні статті

Купити авіаквиток за найкращою ціною



Новости