Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Командир "Боїнга", що впав в Ростові, любив адреналін і гонки

При цьому приводу ризикувати у АРИСТОС Сократоуса не було - на Кіпрі його чекала вагітна дружина

Командиром "Боїнга", який розбився в ніч на 19 березня в Ростові-на-Дону, був громадянин Кіпру. Саме Аристос Сократоус прийняв рішення все-таки сідати в негоду. Наш кореспондент на Кіпрі дізналася деталі біографії пілота.

Наш кореспондент на Кіпрі дізналася деталі біографії пілота

Аристос Сократоус - пілот "Боїнга" FlyDubai.

Кіпрський Лімасол - містечко невелике, туристичний і дуже повільний. Люди тут живуть розмірено і спокійно. Але в цю суботу все передають один одному трагічну новину.

В авіакатастрофі в ростовському аеропорту загинув житель Лімасола, пілот Аристос Сократоус. Незважаючи на те, що вже кілька років він працював в ОАЕ, в авіакомпанії FlyDubai, сім'я і більшість друзів жили тут. Тут на нього чекала і дружина, уродженка Казахстану. Через 2 місяці у них повинен був народитися дитина.

На сторінці АРИСТОС в Фейсбуці великий список друзів. І сьогодні більшість з них замість аватарки поставили або чорний квадрат, або чорну стрічку з написом RIP FZ981. Ті, хто був знайомий із загиблим пілотом в реальному житті, намагаються утримуватися від коментарів, кажучи лише, що сім'ї АРИСТОС зараз дуже складно.

Проте, нам вдалося дізнатися, яким був за життя капітан літака, що розбився.

Свого часу Аристос захоплювався танцями і регулярно відвідував заняття, поки не перейшов працювати в дубайські авіалінії. "Він ходив на заняття танцями свого часу. Дуже хороший хлопець, азартний, життєрадісний ... До сих пір не можу повірити", - згадує його знайома. За її словами, пілот був дуже захопленою натурою.

«Ми дружили, поки він танцював в Латино-клубі. Аристос захоплювався мотоциклами і гонками, але в міру ... Він любив адреналін ", - додала жінка.

«У мене є з ним спільний друг, який теж працює пілотом в Дубаї. Він один з його найкращих друзів, обидва капітана і працюють в одній компанії. Дружина, наскільки мені відомо, з Казахстану. 7 місяців вагітності ... немає слів ... ", - написала в соцмережах мешканка Кіпру.

За її словами, після того, як з-за економічних проблем закрилися «Кіпрські авіалінії», багато кіпрські пілоти отримали запрошення працювати в Дубаї. Тому-то в Лімасолі дуже близько до серця сприйняли авіакатастрофу.

Ті, хто особисто знає працюють в Еміратах пілотів, кажуть, що конкурс і іспити в авіакомпанії FlyDubai дуже складні.

ІНШІ ЧЛЕНИ ЕКІПАЖУ

Другий пілот: Алехандро Алава Круз, громадянин Іспанії, 37 років. Народився в Ла-Лагуні (острів Тенеріфе, Канарські острови). Раніше працював в авіакомпанії Naysa, яка зараз входить в групу Binter Canarias, а також в польських авіакомпаніях. У штат арабського лоукостера FlyDubai був зарахований в 2014 році. За кар'єру налітав 5769 годин.

бортпровідники:

Хав'єр Алехандро курбелем Каро, громадянин Іспанії.

Йорам Алекс Домінік конф

Йорам Алекс Домінік конф, 24 роки, - наймолодший член екіпажу, громадянин Республіки Сейшельські Острови, народився в місті Вікторія на Сейшелах, жив і працював в Дубаї. За добу до трагедії зробив запис на сторінці в соціальній мережі: «The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams» ( «Майбутнє належить тим, хто вірить в красу своєї мрії»). Ще за тиждень до цього: «I have not been everywhere yet. But it's on my list »(« Я не встиг побувати скрізь, але це в моєму списку »). 8 січня - ще один запис: «Life is short. Travel more »(« Життя коротке. Подорожуйте більше »).

Максим Аудрус

Максим Аудрус, 28 років, громадянин Росії.

Жилдиз Насірдінова

Жилдиз Насірдінова, 1988 року народження, 28 років, громадянка Киргизії. Народилася в Бішкеку, закінчила університет за фахом «Економіка і фінанси». В авіакомпанії FlyDubai пропрацювала п'ять років. В її родині - два старших брата.

Лаура Патриція Делакруз, 1990 року народження, 26 років, громадянка Колумбії.

«МК»-Донбас

Читайте інші матеріали по темі:

У Ростові-на-Дону розбився пасажирський «Боїнг»: онлайн-трансляція

Долі жертв катастрофи "Боїнга" в Ростові: "Такої любові не буває!"

Експерт назвав важливу деталь падіння "Боїнгу" в Ростові-на-Дону

Новости