Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Фотографії дитячих снів від Адель Енерсен. Обговорення на LiveInternet

Адель Енерсен (Adele Enersen) - копірайтер з Гельсінкі (Фінляндія), що знаходиться в декреті. Жага творчості не дає молодій мамі відпочивати, коли її малятко Міла спить. Адель намагається вгадати, що сниться маленької Мілі і за допомогою підручних речей втілює сон дочки в реальність. На задумку і втілення ідеї йде зовсім небагато часу, а для створення атмосфери сну беруться речі, які є в кожному будинку - одяг, рушники, парасольки, іграшки і т.д. За допомогою маминої фантазії Міла катається на слоні, відправляється в космос, освоює ролі різних казкових персонажів, літає на килимі-літаку і багато іншого. Всі фотороботи дихають великою любов'ю і ніжністю.

Адель не очікувала, що її блог стане дуже популярним, і що завдяки невинному хобі її життя сильно зміниться. Адель стала знаменитістю в інтернеті і тепер до неї звертаються інші мами з проханням сфотографувати своїх дітей в цікавих сценах. Про Адель пишуть різні видання, а недавно вона випустила книгу під назвою "Коли моя маленька спить" .

Можливо, досвід Адель послужить керівництвом до дії для інших мам, які хочуть урізноманітнити своє життя і поділитися з друзями своєю творчістю.

Можливо, досвід Адель послужить керівництвом до дії для інших мам, які хочуть урізноманітнити своє життя і поділитися з друзями своєю творчістю

Новости