Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Схема проїзду від Камбрільс до Барселони: Як дістатися з Камбрільс в Барселону на машині

Доїхати від Камбрільс до Барселони досить просто, це по-своєму навіть приємна поїздка. Ваш шлях буде пролягати по трасі, що йде уздовж узбережжя Коста-Дорада. Ви будете проїжджати такі місця, як Камбрільс (Cambrils), Віланова-і-ла-Желтру (Vilanova I la Geltru) і Таррагона (Tarragona). Якщо у вас буде час, то обов'язково зробіть зупинку в одному з цих міст.

Ця сторінка містить схему проїзду від Камбрільс до Барселони. Тут є точні інструкції про те, як доїхати від центру Камбрільс (офіс туристичної довідкової біля пристані для яхт) до центру Барселони (площа Plaza Catalunya). Тут також є інформація про оренду машини в Камбрілсі або в Барселоні.

Трансфер на мікроавтобусі з аеропорту Реус

Трансфер між аеропортом Реуса і Камбрільс Трансфер між аеропортом Реуса і Камбрільс.

Персональні трансфери з аеропорту Реуса

Персональні трансфери з аеропорту Реуса і Камбрільс Персональні трансфери з аеропорту Реуса і Камбрільс.

Персональні трансфери з аеропорту Реуса і Камбрільс

Якщо вам потрібні ідеї про те, куди виїхати на день з Камбрільс, то вас може зацікавити довколишній парк атракціонів Port Aventura Якщо вам потрібні ідеї про те, куди виїхати на день з Камбрільс, то вас може зацікавити довколишній парк атракціонів Port Aventura. Port Aventura - це найбільший парк атракціонів в Іспанії, він розташований в п'ятнадцяти хвилинах їзди від центру Камбрільс. Він складається з парку атракціонів, аквапарку і полів для гольфу - кожен знайде собі розвагу до смаку. Докладні інструкції про те, як доїхати до парку є в нашій статті про поїздці в парк атракціонів Port Aventura з Камбрільс на машині .

Можливо, вам знадобиться орендувати машину для поїздки з Камбрільс в Барселону. Орендована машина може дуже стати в нагоді на відпочинку в Камбрілсі. Якщо ви зібралися провести весь відпочинок в Камбрілсі, то особливої ​​потреби в машині у вас не буде, так як по місту досить легко переміщатися на велосипеді або пішки. Однак Камбрільс вдало розташований для вивчення як Коста-Дорада, так і всієї Каталонії. Детальніше про можливі одноденних екскурсіях з Камбрільс можна прочитати в нашій статті екскурсії з Камбрільс .

На жаль, агентств з прокату машин в Камбрілсі немає. Якщо ви захочете взяти напрокат машину під час відпочинку в Камбрілсі, то для цього вам потрібно буде їхати в аеропорт Реуса (найближчий аеропорт до Камбрільс) або в сусіднє місто Салоу. Детальна інформація про те, де орендувати машину в Камбрілсі, є в нашій статті про оренді авто в Камбрілсі . Якщо ви відпочиваєте в Барселоні і хочете взяти напрокат машину, то вам потрібно ознайомитися з нашою статтею про оренді авто в Барселоні .

Між Камбрільс і Барселоною також ходять поїзди та автобуси Між Камбрільс і Барселоною також ходять поїзди та автобуси. Вони йдуть безпосередньо, без пересадок, квитки недорогі. Якщо ви просто хочете провести день в Барселоні, то вам простіше буде дістатися туди на громадському транспорті.

Повна інформація про те, як дістатися з Камбрільс до Барселони на поїзді, є в нашій статті про поїздці з Камбрільс в Барселону на поїзді .

Про те, як пройти цей шлях на автобусі, є в нашій статті про поїздці з Камбрільс в Барселону на автобусі .

Відпочиваючи в Камбрілсі, не можна не скористатися прекрасним розташуванням цього міста і не досліджувати його околиці. Стрибайте в машину і вирушайте в дорогу, ви не встигнете моргнути оком, як опинитеся в Барселоні.

Новости