Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Акколада - перевезення вантажів по Росії, Китаю, СНД і Європі

Стрімке зростання і популярність компанії стали можливими завдяки її перевагам:   Ми здійснюємо перевезення вантажів різних габаритів і різного рівня складності

Стрімке зростання і популярність компанії стали можливими завдяки її перевагам:

  • Ми здійснюємо перевезення вантажів різних габаритів і різного рівня складності.
  • Всі замовлення на перевезення виконуються в найкоротші терміни.
  • Наші фахівці працюють над розширенням списку послуг, що надаються і географії доставки.
  • Конкурентні ціни, що відрізняються гнучкістю, роблять пропозиції компанії унікальними.
  • Несемо повну відповідальність за вантаж під час його транспортування.

Компанія «Акколада» почала свою діяльність в 2009 році. Вона була створена для надання послуг високої якості у сфері залізничних та автотранспортних перевезень.

Першими кроками стали вантажоперевезення з Центральних регіонів Росії в населені пункти Сибіру і Далекого Сходу. Однак за короткий час ми вийшли на міжнародний рівень. І зараз ми щодня перевозимо вантажі в різні країни: Казахстан , Молдову , Крим , Білорусь , Абхазію , Грузію , Вірменію .

З середини 2013 року клієнти можуть скористатися послугами перевезення збірних вантажів по регіонах РФ, в країни СНД і Південно-Східної Азії.

Однак компанія «Акколада» виділяється не тільки комерційною діяльністю, а й благодійністю. Вона вносить вклад в розвиток суспільства, надаючи безкорисливу допомогу нужденним. Для цього частину прибутку регулярно відраховується в «Благодійний фонд Костянтина Хабенського».

Вигідні пропозиції компанії високо оцінили її клієнти, тому що багато з них стали постійними. Серед них - найбільші компанії: «Бєльський Ліс», «Транс актив», «SP-TYRE», «ТД Белшина» і багато інших. Надійність «Акколада» гарантують її генеральні партнери - РЖД і страхова компанія «Спаські ворота».
Оцініть надійність і переваги «Акколада»! Скористайтеся вигідними пропозиціями і станьте нашими постійними клієнтами.

Новости